2777
2789
عنوان

ضایع شدم☹️😭

289 بازدید | 31 پست

داشتم تو پیج یکی(اونی که دوسش میدارم)فضولی میکردم تو لایکاش دنبال یه اسم بودم دستم خورد لایک خودمو ورداشتم بعد دوباره لایک کردم😞☹️حالا میفهمه داشتم تجسس میکردم و متنفره از این کار،حالا چیکاااار کنم😞

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لایکتو برداشتی دوبار گذاشتی چرا. لابکش نمیکردی. الانم فقط خودت میدونی تجسس میکردی اون چجور بفهمه . فکر میکنه داشتی تو پستاش میچرخیدی . یا شاید فکر کنه قبلا لایک نکردی الان لایک کردی

اگ پرسید بگو یهو دلم تنگ شد عکستو نگاه کردم😆

یکی نیس بگه چراااا لایک کردی دوباره

سابقه خرابی دارم معلومه داشتم فضولی میکردم

خب لایکتو برداشتی دوبار گذاشتی چرا. لابکش نمیکردی. الانم فقط خودت میدونی تجسس میکردی اون چجور بفهمه ...

چون سابقه خرابی دارم💔☹️اگه پرسید برم بگم داشتم پستاتو بررسی میکردم که کدومو لایک نکردم؟اتوماتیک وار لایک کردم من خنگ😔

من فالوراشو ، فالو کردم  بعد من قسمت پیشنهادی هاش رفته بودم ، اونم اومده بود برا من  فهم ...

چقد بده😿وقتایی میفهمن داریم چکشون میکنیم بداخلاق تر و حتی شیطونتر میشن

ن بابا دستِ پیش بگیر🤣

خب چی بگم بهش؟که چک میکردم ببینم کدوم پستتو لایک نکردم لایک کنم؟از ترس یادم نیس حالا کدومش بود😂

چقد بده😿وقتایی میفهمن داریم چکشون میکنیم بداخلاق تر و حتی شیطونتر میشن

اخه این عشقمه ، فامیلیم 

۵ سالم منتظرم موند ، من خیلی بد حرف زدم روم حساب نکنه هی پیام میداد گفتم بلاکت میکنم 

چون شرایطش اوک نیس قبول نکردم ، خیلی بد شد فهمید چکش میکنم 😑

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز