2777
2789
عنوان

وزن نوزاد تپل

4034 بازدید | 22 پست

مامانایی ک نی نی شون تپلیه وزن نوزادتون چنده و چند ماهشه

نوزاد من سه ماهه و رفلاکس داره بینیشم معمولا میده یه هفته خوب شیر میخوره به هفته خیلی کم

وزنشم 6800 

چیکار کنم تپل بشه 

تو فامیل سه نوزاد سه ماهه همسن نی نیم هست متوسط ک نیستن هیچ بشدت تپل و صددرصد خیلی هم اضافه وزن دارن 

خیلی میخوام اهمیت ندم نمیشه منم دلم میخواد نی نیم کمی تپل بشه به اندازه اونا ک بعیده

۶۸۰۰ برا سه ماهه که خیلی هم تپله !!الان نینی من ۵۲ روزه است ۵۶۰۰ هست آخر ۳ ماه به زور ۷ کیلو بشه .که خیلی هم از نظر من تپل هست .حالا من دعا میکنم بچه ام نرمال باشه و تپل نشه چون استعداد چاقی داریم دوست ندارم درآینده مثل من بشه

راستی وزن تولدش چقد بود؟مهم اینه رو نمودار باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۸۰۰ برا سه ماهه که خیلی هم تپله !!الان نینی من ۵۲ روزه است ۵۶۰۰ هست آخر ۳ ماه به زور ۷ کیلو بشه .که ...

به ظاهر ریز بنظر میاد چون همسناش خیلی تپلن پسر منم داعما با اونا مقایسه میکنن درحالی ک نی نی من وزنش نرماله

ولی من و شوهرم هردو لاغریم و استعداد چاقی نداریم بخاطر همین خیلی خیلی تپل دوست دارم

3400 مال شما چقدر بود؟ نی نی من دوماهگی 5900شد

۳۹۰۰ بود دو ماهگی هم به زور ۵۹۰۰ بشه که خیلی هم عالیه  روزی ۳۰ گرم اضافه بشه کافیه که بچه من بیشتر هم اضافه شده از شما که دیگه خیلی زیاد شده به نظر من رفلاکس نداره زیاد شیری میدی جا نداره بچه

کاربسیاراشتباهی میکنی بچت روبا بچه های دیگه مقایسه میکنی اگه روی نموداره مشکلی نداره

بچه اشون خیلی بالاتر از نموداره زیاد شیر میده بیچاره بالا میاره میگه رفلاکس داره