2777
2789

پاترهده(فن هری پاتر)

میگفت من تمام زندگیم انقدر عاشق هری پاتر بودم و طرفدارش هستم ..حتی اگه بنیرم و خدا بهم بگه after all this time? (بعد از تمام این مدت ...منظور که طرفدارشی)(دیالوگ معروف هری پاتر)

من با افتخار میگم always 😌

اگه بگن در ارزوی کجا بودی؟👀👀

قطعا میگم هاگوارتز😏

اگه بگن معلمای اخلاق و زندگیت کی بودن و به چی پایبند بودی ؟

میگم به اسنیپ و دامبلدور!،😎😌

اگه بگن حسرتت چی بوده ؟

میگم نامه هاگوارتز 

اگه بگن یک فرصت داری تا یک جا بری..میگم هاگزمید !

اگه بگن زیباترین موسیقی عمرت جیه ؟

میگم اهنگ شروع هری پاتر !

آرمیه گفت ههه 😌😌😎😎😏😏

من یکی که اگه بمیرم بهم بگن تو تمام عمرت به په چیزی پایبند بودی و اگه بگن معلمای اخلاق و زندگیت کی بودن ؟

میگفتم به حرفای امید بخش پسرانم ..😎☺️☺️ و نامجون و ته و کوک اسطوره های منن بیشتر از معلم و الگو ...!

اگه بگن در ارزوی کجا بودی میگم کره ..🇰🇷

اگه بگن یک فرصت داری تا یک جا بری میگم میرم کنسرت🎤🎤🎧🎸

اگه بهم بگن تنها حسرتت چی بوده

میگم دیدن از نزدیک بنگتن..

بگن زیباترین موسیقی عمرت چیه ؟

میگم فیک لاو و ران !

بعدشم ارمی بودن افتخاریه که نمیشه با دو کلمه محدودش کرد !!ما با اهنگای اینا بزرگ شدیم و همه چیزو درک کردیم !

به یکی از دوستاشون گفتن تو چی ؟

دختره یک لحظه تو فکر رفت...

گفت من نمیتونم با قاطعیت مثل شما اینجوری جواب بدم 

گفت ولی اگه خدا بگه after all this time? عاشق حسین هستی و میمونی یا نه ..

پرونده ام نشون میده همه چیزم برای عشق به حسینه 🤲🏻📜📜

اگه بگن به چه چیزی پایبند بودی و معلمای اخلاق و زندگیت کی بودن و به چی پایبند بودی ؟

مغزم جواب میده میگه به مکتب عاشورا و راهنمایی ها و درس های کربلا و  سیرت زندگی  امامم 🧠🧠

اگه بگن در ارزوی کجا بودی 

قلبم  میگه در ارزوی فراغ کربلا 🫀🫀

اگه بگن تنها حسرتت چی بوده ؟

چشمام میگن دیدن روی امام زمانم 👀👀

اگه بگن کجا میخوای بری..🤷🏻‍♀️

با تمام وجودم میخوام برم سر مزار مادر غریبم فاطمه ...🖤

اگه بگن زیباترین موسیقی عمرم چیه ؟

گوشام میگن صدای قرآن و روضه اباعبدلله....

تنها افتخار زندگیمم اینه که از بچگی تو هئیت بزرگ شدم ...و میتونم موقع روضه اشک بریزم...

اون دوتا فن هری پاتر و بی تی اس ساکت شدن ..😶😶

صورتشون متعجب بود ولی توی دلشون داشتند میگفتند..

راستی ؟ ما به چی دلبسته شدیم ؟کدوم راه درسته؟

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
این چه سمی بود من خوندم

چرا؟

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ربطی نداره بخدا 

سلیقه ایه

میشناسم طرف اهنگشو گوش میده روضه و نوحه هم گوش میده 

من الان ارمیم همینا که گفتی اره

ولی عاشق خدام   

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عاام

تاثیری نداشت رو من

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
این چه سمی بود من خوندم

😂🤦‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
عزیزم ربطی نداره بخدا  سلیقه ایه میشناسم طرف اهنگشو گوش میده روضه و نوحه هم گوش میده  م ...

اینو برای یک عده افراطی گرا گفتن..

شاید مسخره باشه ولی من تا به حال نه هری پاتر دیدم ن حتی یدونه آهنگی از بی تی اس گوش دادم دلیلشم نمی دونم😂👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نمونه بارز گوز به شقیقه💩

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
این چه سمی بود من خوندم

بخدااا😂

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼