2777
2789
شکلات خوردم اصلا تکون نخورد دیشب هم دوغ خوردم اصلا تکون نخورده همه میگن خوابه میترسم😭😭😭

پاشوبروبیمارستان عزیزم حداقل خیالت راحت شه

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکون خوردنش از هفته 27 به بعد مهمه تا عصر صبر کن تکون نخورد برو دکتر 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

طبیعیه خیلی نگران نباش ولی یه بیمارستان برو خیالت راحت بشه 

من خودم تمام بارداریم هی نگران میشدم می‌رفتیم صدای قلبش رو گوش می‌دادیم ولی کلا چون سن بارداریت کمه ممکنه جایی تکون خورده که تو متوجهش نشدی 

طبیعیه خیلی نگران نباش ولی یه بیمارستان برو خیالت راحت بشه  من خودم تمام بارداریم هی نگران میش ...

از دیشب ساعت 11 تکون نخورده من دوغ خوردم همه گفتن خوابیده ولی دیگه تکون نخورده

بله شکلات خوردم

حداقل بروبهداشت یادکتر صدای ضربانوقلبشوبشنو خیالت راحت بشه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

کاکائو چای شیرین شربت اینا بخور دراز بکش شکمتو ماساژ بده اگه بازم تکون نخورد برو سونو درسته چون ازاده شاید هزینش یکم بیشتر باشه ولی از بیمارستان بهتره من هفته پیش رفتم بیمارستان شب بودمجبورشدم وگرنه میرفتم سونو یکی گف مرده یکی گف برو بخواب بیام برا زایمان معاینه کردن کلی اذیت شدم خونریزی کردم چندساعت بعد تکون خورد هنوزم زایمان نکردم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
شکلات خوردم اصلا تکون نخورد دیشب هم دوغ خوردم اصلا تکون نخورده همه میگن خوابه میترسم😭😭😭

دوغ که میخوابوندش،شکلات کاکائویی بخور بیش فعال شه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

شاید خوابه

یه لیوان اب سرد تمام از یخچال تند بخور

حرکت میکنه😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

برو دکتر صداقلبش رو گوش کنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

دختره؟

معمولا خوابن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم