صبح بلند شدم بچمو شیر بدم اتفاقی دست زدم به زیر بغلم که متوجه شدم یچیز ریز مثله جوش اما از روی پوست معلوم نیست زده زیر بغلم و درد میکنه خیلی نگران شدم، شما همچین تجربه ای داشتین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین اینکه نوزادت چندماههشه نمیدونم اما در اوایل زایمان زن دچار تب بعد زایمان میشه،لرز داره درد داره خیلی حس بدیه،گاهی به دلیل عفونت ممکنه غده های لنفاوی متورم بشن،دلیلای دیگم داره اما نگرانت نمیکنم چون مطمئنم چیزی نیست،وقتی به بچه شیر بدی سبک میشی،راستش نمیدونم چجوری بهت بگم،نمیتونم خیلی بازش کنم اما اگه خیلی نگرانی که نباش حتما دکتر برو
ماساژ با اب گرم فقط آروم خیلی شدید نه،یه پارچه گرم هم وقتی دراز کشیده ای زیر بغلت بزار،یه مدت دیگه خوب میشی،این تغییرات چون منم همینجوری بودم طبیعیه و بعد یه مدت خوب شده،در هر حال چون بچه کوچیک داری و نگرانی سمه برو دکتر میدونم که اذیتم میشی و خیالت راحت میشه