2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیاین نگرانم😞

180 بازدید | 15 پست

صبح بلند شدم بچمو شیر بدم اتفاقی دست زدم به زیر بغلم که متوجه شدم یچیز ریز مثله جوش اما از روی پوست معلوم نیست زده زیر بغلم و درد میکنه خیلی نگران شدم، شما همچین تجربه ای داشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله که چیز مهمی نیست 

با کمی آرد گتدم و یک حبه قند و آب خمیر درست کن بزار روش اگه غده چرکی باشه سر  باز می کنه و از بدنت خارج می شه

مایل بودی تو روبیکا پیام بده تا بیشتر برات توضیح بدم

09390143374

کاش میشد ویس فرستاد

ببین اینکه نوزادت چندماههشه نمیدونم اما در اوایل زایمان زن دچار تب بعد زایمان میشه،لرز داره درد داره خیلی حس بدیه،گاهی به دلیل عفونت ممکنه غده های لنفاوی متورم بشن،دلیلای دیگم داره اما نگرانت نمیکنم چون مطمئنم چیزی نیست،وقتی به بچه شیر بدی سبک میشی،راستش نمیدونم چجوری بهت بگم،نمیتونم خیلی بازش کنم اما اگه خیلی نگرانی که نباش حتما دکتر برو

الان داره ۳ ماهش تموم میشه بچم

ماساژ با اب گرم فقط آروم خیلی شدید نه،یه پارچه گرم هم وقتی دراز کشیده ای زیر بغلت بزار،یه مدت دیگه خوب میشی،این تغییرات چون منم همینجوری بودم طبیعیه و بعد یه مدت خوب شده،در هر حال چون بچه کوچیک داری و نگرانی سمه برو دکتر میدونم که اذیتم میشی و خیالت راحت میشه

ماساژ با اب گرم فقط آروم خیلی شدید نه،یه پارچه گرم هم وقتی دراز کشیده ای زیر بغلت بزار،یه مدت دیگه خ ...

بخوام برن دکتر بیشتر استرس میگیرم خداکنه همینجوری ک گفتبن اینکارو انجام بدم خوب بشه خودش😞