2777
2789
عنوان

علت بی قراری نوزاد ۸ ماهه

4305 بازدید | 20 پست

سلام چند روز دیگه پسرم ۸ ماهه میشه،حدود ۴ شبه که خواب شبش خیلی بهم ریخته 

یهو تو خواب گریه میکنه،قبل خواب بهش فرنی میدم،قبلا هم این کارو میکردم خوب میخوابید اما الان چند شبه میزنه زیر گریه و فقط باید بهش شیر بدم،باید سینم تو دهنش باشه تا اروم شه،تا سینمم میکشم بیرون دوباره شروع میکنه گریه، اصلا خوب نمیخوابه علتش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا دختر منم از بدو تولد خواب شبش عالی بود از هشت ماهگی تا الان که ده ماهشه همش تو خواب گریه میکنه کلافم کرده دیگه

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

قران بزار بالا سرش شب موقع خواب حرز امام جواد هم براش بگیر ببند به دستش با اینا اگر بحث اسیب ماورایی باشه برطرف میشه

اگر هم دندون داره درمیاره ریشه شیرین بیان از عطاری بگیر بده دستش گاز بگیره دندوناش راحت و سالم و منظم درمیان 

خدا حفظش کنه

قران بزار بالا سرش شب موقع خواب حرز امام جواد هم براش بگیر ببند به دستش با اینا اگر بحث اسیب ماورایی ...

ممنون عزیزم  والا دو تا دندون پاینیاشو ۶ ماهش بود دراورده این بحث دندونشو که هست ولی چون چند شبه اینجور شده فکرم درگیرش شده

اینو امشب امتحان میکنم ببینم چطوره  خودش طفلی خوابه خوابه فقط گریه میکنه و بی قراره&n ...

دختر منم تشنه می‌شد گریه می‌کرد من شبا یه شیشه آب میزاشتم بالا سرش دیگه خودش میخورد میخوابید بزرگ‌تر شده بود

مثل  پسر من😭😭😭پسر من که هم تب میکنه هم ناارومه دیدم داره دندونای بالاش درمیاد بچگکم

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........