
موز زرد و محبوب منبع خوب دو ماده معدنی مهم یعنی پتاسیم و منیزیم است که نقش مهمی در عملکرد اعصاب و عضلات و حفظ تعادل مایعات و PH بدن دارند.
موز نارس دارای مقدار زیادی نشاسته سالم است که به مرور زمان و با بلوغ میوه به قند تبدیل می شوند. با خوردن موز کال، نشاسته سریع هضم موجود در این میوه به قند تبدیل شده و بدن از آن برای تولید انرژی استفاده می کند در حالی که نشاسته کند هضم آن به عنوان سوخت طولانی مدت در بدن عمل کرده و به ثبات قند خون کمک می کند.
نشاسته مقاوم موز در روده بزرگ تخمیر می شود و به تغذیه باکتری های روده کمک می کند.
ترکیبات فنلی و کاروتنوئیدها از مواد آنتی اکسیدانی در موز هستند که می توانند از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.
موز سرشار از انتقال دهنده های عصبی سروتونین، دوپامین و نوراپی نفرین است که به تنظیم ضربان قلب، فشار خون و بهبود خلق و خو کمک می کند.