ده روز خونه خریدم خود مالک مستاجر شده بعد پشت قولنامه خریدمون قرارداد بستیم رهن تا یکسال متنمون همینه چیز دیگ نیستش بعد ده روز اجاره دادن خودمم چون اجاره نشینیم صاحبخونمون بنا ب دلایلی گفت پاشین .خلاصه ده روزم از تاید موندن مستاجر نگذشته گفتیم با همین مبلغ حتی خونه پیدا میکنیم تمام ضرر زیال کمسیون مول کرایه کارگر و غیره پرداخت میکنیم پاشو تا منم اواره نشم چون اولین خونمه با بدبختی خریدم گفت من پانمیشم هر غلطی میخوای بکن..واقعا ناراحتم از اینک یه ادم چقدر میتونه بی وجدان باشه من چیکار کنم نمیخوام دیگ بمونن تو خونم خودم میخوام برم اونجا توخدا جیزی میدونید بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم بجای اینکارو برو یعه خونه پیدا کن تا سال اینده بدون ظرر و زیان بری خونه خودت
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
به زنش گفتم حتی گارگر میگیرم وسایل خونتون بچینه بعد برگشت گفت نه گفتم خونه با من کرایه چیدنش کمسیونش بخدا قصدم اذیتش نیس خودش مالک خونه بود دل نداره ماشه ولی منم نامردی نمیکنم اول اخر ک باید پاشه منم مستاجرم ده روز خونه رو ازش خریدم با بدختی ۱۲۰کم اوردم مجبور شدم بدم ب خودش بهم توهین کرد ک پا نمیشم برو غلطی بکن تا صبح گریه کردم چطور اینقدر بی وجدانن منک نگفتم برو بیرون من کاری نمیکنم برات
پولم نمیرسه ۴۰۰میلیون بدهی دارم حتی حامله ام بچه ای دومم رو نمیتونم اجاره بدم ..اخرش ک باید پا بشه چ کاری این خونه نشد یه خونه دیگ من خودم بزاش اجاره میکنم
نه فقط پشت قولنامه خرید خونم نوشتیم مالک ب مبلغ ۱۲۰میلیون باید بشیته تاتاریخ فلان همین
شما با ایشون به صورت قانونی صلح کردید پس از لحظه قانونی به هیچ عنوان نمیتونید تا تاریخ ذکر شده پشت قولنامه ایشون را مجبور به تخلیه کنید فقط و فقط یک راه دارید و اونهم به روش دوستانه هست
الانم منم تا برج ۱ باید میموندم چون پسر صاحبخونمون ازدواج کرده گفت زودتر برو چطور من درک کردم چون چرا باید وقتی میشه انسلنی حل کرد اسم قانون اورد مگ من گفتم الکی پاشو گفتم خونت پیدا میکنم حتی دست ب سیاه سفید نزنید منم مستاجرم میفهمم حالشو سه تا خونه دیگ داره دلش مونده با ۱۲۹رهن بشینه ولی خودش خونه داره چون من از خودش خریدم بخدا قصد اذیت کردن