ده روز خونه خریدم خود مالک مستاجر شده بعد پشت قولنامه خریدمون قرارداد بستیم رهن تا یکسال متنمون همینه چیز دیگ نیستش بعد ده روز اجاره دادن خودمم چون اجاره نشینیم صاحبخونمون بنا ب دلایلی گفت پاشین .خلاصه ده روزم از تاید موندن مستاجر نگذشته گفتیم با همین مبلغ حتی خونه پیدا میکنیم تمام ضرر زیال کمسیون مول کرایه کارگر و غیره پرداخت میکنیم پاشو تا منم اواره نشم چون اولین خونمه با بدبختی خریدم گفت من پانمیشم هر غلطی میخوای بکن..واقعا ناراحتم از اینک یه ادم چقدر میتونه بی وجدان باشه من چیکار کنم نمیخوام دیگ بمونن تو خونم خودم میخوام برم اونجا توخدا جیزی میدونید بگید
عزیزم حق کاملا با ایشون هست منم بودم پا نمیشدم اینکه اواره میشی یانه یا دوس داری بری خونه خودت به خودت مربوطه این بنده خدا هم حتما برنامه هاشو چیده که یه سال دیگه بشینه مشکلات شما به ایشون ربط نداره قانونی که نمیتونی بیرونش کنی دوستانه هم راضیش کنی بازم پشت سرت نفرین میکنه چون دوس نداره پاشه تا موعد قرار دادش بهتره بری واسه خودت خونه پیدا کنی
عزیزم عملا کاری نمیتونی بکنی چون چیزی به نام تخلیه فوری نداریم الان هم که دلیل شما برای فسخ قرارداد محکمه پسند نیست، رفت و آمد به شورای حل اختلاف کم کمش ۴ ماه طول میکشه تو اون مدت که شما نمیتونی تو خیابون باشی بلاخره باید یه جایی رو بگیری.. تنها راهت اینه که راضیشون کنی بلند شن
این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی
به جای زور به این طرف، با صاحبخونهات صحبت کن. اگر قرارداد درست و حسابی نوشتی نمیتونه مجبورت کنه بلندشی. دلیل نداره چون خودت دلت خواسته از حقت بگذری، بقیه هم بگذرن.