2777
2789

سه ماهه باردارم حالم به شدت بده بخاطر بارداری، از اینور هم دندونم شدیدا درد میکنه، ولی بزرگترین بدبختیم اینه فهمیدم شوهرم با یه زن همش درحال چته، زنه ارباب رجوعه ادارشون بوده، اولاش همش میگفت کار اداریه زنگ میزد من جواب میدادم قطع میکرد الان میبینم تا دو شب همش در حال چتن، یه دعوای بزرگ هم کردیم اما میگه کار اداریه، دیگه نمیکشم خیلی فکر خودکشی به سرم میزنه، نمیدونم چکار کنم، شماره زنه رو دارم عکس شوهرشم دارم نمیدونم چطور شوهرشو پیدا کنم بگم جلوشو بگیره،میدونم همینم باعث بهم خوردن اعصابم و درد دندونم شده😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدتو از دست نده نگو بدبختم مث شیر وایسا و همه شونو بشین سر جاشون اولا شوهرتو یه تهدید حسابی کن و گوشمالی درست بده بعدم اون زنو در حد مرگ بترسون و ادبش کن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست