2777
2789
سه طلاقه قضیش فرق داره یعنی وقتی یه زنو سه بار طلاق بدی دیگه نمیتونی دوباره باهاش ازدواج کنی  ...

خب همینه وقتی ی بلوچ زنشو طلاق میده دوباره نمیتونه باهاش ازدواج مجدد داشته باشه مگر اینکه اون خانم بعد اون اقا ازدواج کنه باز جدا بشع تا بتونه با شوهر اولش ازدواج کنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعا بلوچ های پولدار که فقط به فکر خودشون باشن زیادن مثل عبدالحمید که ماشین های لاکچری سوار میش ...

بحث نکنید ولطفا تاپیک رو ترک کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

آره واقعا بلوچ های پولدار که فقط به فکر خودشون باشن زیادن مثل عبدالحمید که ماشین های لاکچری سوار میش ...

خدا ک بخواد ب یکی عزت بده از بنده اش نمیپرسع گلم من ب مولانا تعصب ندارم ولی پیامت خیلی بد بود

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

گلم تاپیک رو سیاسی نکن لطفاً .از اینجور آدما خیلی خیلی کم هستن اینجا من ک دور اطراف ندیدم 

هیچ اشکالی نداره  ولی بحث میشه و دعوا

وقتی بحث آزاد هست این اتفاقات پیش میاد 

باید فرهنگش جا بیفته که نظرات و عقاید هیچ کسی مثل هم نیست میتونیم بشنویم و از کنارش رد بشیم اگر تداخل داشته باشه باهامون

هیچ جای دنیا نمیتونی آدمهای پاک و معصوم رو یه جا پیدا کنی 

وقتی نور هست تاریکی هم هست 

نیازی به مثال و حاشا نیست 

بزار از رسم و رسوم مردم کشورمون خوبهاش رو به خاطر بسپاریم