2777
2789
عنوان

حستون تو این لحظه چیه؟

244 بازدید | 44 پست

خودم احساس درماندگی دارم

از زندگی که از دست دادم

از اینکه تا الان آدم موفقی نبودم

از اینکه بعد 9 سال زندگیمو با خیانت از دست دادم

از حال بد جسمی و روحی که بعد دوماه از جدایی هنوز تمام نشده

درمانده ام از اینکه درآمدم کافی نیست و نمیدونم مسیر جدید شغلی چی باید باشه

خلاصه حال خوبی ندارم...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس خیلی زیاد

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

حس خاصی ندارم ولی خوبه

دلم میخواد بخوابم ولی درس دارم و سر این قضیه هم نگرانی دارم هم ذوق چون اگه تا صبح بیدار بمونم فک کنم درسامو تموم میکنم و میتونم فردا بدون نگرانی به کلاس هام برم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

کل زندگیم حسرته شاید الان حسرت اوناییو دارم که مردن ونیستن تو این دنیا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

واقعن نمی‌دونم چه حسی دارم 

نامزدم آمد دوشب موند امروز رفت دلم براش تنگ شده 

وضع مالیش هی داره بدو بدتر میشه نمیتونه عروسی کنه

مامانم نمیتونه برام جهیزیه درست کن دست تنهاس بابا ندارم 

داداشام اذیتم میکنن و بهم تیکه میندازن که نامزدت بی پوله 

از خودش هیچی ندارع 

فردا وقت پریودیمه تا حالا هیچ علائمی ندیدم قبلا سه روز قبل پریودیم دل درد داشتم 

خلاصه حالم بده 

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲
اگه دوس داری بگو استرس چی رو داری؟

یه غلطی کردم رفتم عکس فرستادم برا صاحب کارم تا بزنه رو رزومه چمیدونستم میخواد بزاره رزومه رو تو سایت و پیج، هیچی دیگه چون ادمینم هستم خانوادم بفهمن سرمو میبرن به خاطره پخش شدن عکسم 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
حس خاصی ندارم ولی خوبه دلم میخواد بخوابم ولی درس دارم و سر این قضیه هم نگرانی دارم هم ذوق چون اگه ت ...

سعی کن بیدار بمونی و بخونی 

به خودت بگو فقط ده دقیقه بیدار میمونم و میخونم و بعد ده دقیقه دوباره تمدیدش کن

سعی کن مطالعه ات فعال باشه تا خوابت نگیره..یعنی انگار داری به یکی آموزش میدی رو یه چرک نویس برای یکی مطلبو توضیح بده من با این روش خواب الودگی حین مطالعه ام نسبتا برطرف شده

یه غلطی کردم رفتم عکس فرستادم برا صاحب کارم تا بزنه رو رزومه چمیدونستم میخواد بزاره رزومه رو تو سایت ...

چند سالته؟

خانوادت میدونن که ادمین هستی درسته؟

بزار ترست از فضای مجازی و اینکه آدم ها میبینن تورو بریزه

به نظرم بهتره خانوادتم توجیح کنی 

الان کسی دنبال عکس من و تو نیست 

سعی کن ترس رو کنار بزاری و مدرن تر فکر کنی

جملاتی برای متقاعد کردن خانوادت پیدا کن...تو میتونی

شاید یه روز از همین ادمینی بخصوص ادمین تبلیغات شدن طوری زندگی خانوادتو از لحاظ اقتصادی بتونی تغییر بدی که به استرس امشبت بخندی

مشکلات کوچک رو بزار کنار....موفقیت های بزرگ در انتظارته رفیق

چند سالته؟ خانوادت میدونن که ادمین هستی درسته؟ بزار ترست از فضای مجازی و اینکه آدم ها میبینن تورو ...

۱۷سالمه، خانوادم خیلی تعصبی ان، به همه پشتیبانی هایه پیج صاحبکارم پیام دادم ولی کسی پاسخ گو نیست اگه عکس من بره تو پیج سره من بریدس، خانوادم میدونن ادمینم، ولی با عکس و غیره مشکل دارن کلا بدبختی اینجاست هنوز کامل استخدام نشدم و اولین استخدامیم محسوب میشد که گند زدم

واقعن نمی‌دونم چه حسی دارم  نامزدم آمد دوشب موند امروز رفت دلم براش تنگ شده  وضع مالیش ه ...

چقدر خوب که راحت حرفای دلتو زدی

امیدوارم زودتر نامزدت به ثبات مالی نسبی برسه

با جنس مشکلاتت نسبتا آشنا هستم و میدونم چقدر حس فرسودگی ایجاد میکنه

در مورد پریودتم نگران نباش معمولا استرس میتونه زمانش رو جابه جا کنه...مطمئن باش چند روز بعد پریودی

۱۷سالمه، خانوادم خیلی تعصبی ان، به همه پشتیبانی هایه پیج صاحبکارم پیام دادم ولی کسی پاسخ گو نیست اگه ...

نگران نباش یه شبه که عکس پخش نمیشه

فردا مشکلت رو مطرح کن 

اگر بدونن مشکل سازه حتما حذف میکنن

تو ذهنت سناریوهای منفی رو دائم مرور نکن

البته میدونم که لحظات پر اضطرابی میگذرونی

چقدر خوب که راحت حرفای دلتو زدی امیدوارم زودتر نامزدت به ثبات مالی نسبی برسه با جنس مشکلاتت نسبتا ...

الهی آمین 

مرسی عزیزم

انقد دلم پره که هرکس ازم بپرسه نمیتونم پنهون کنم 

یه اندوهی دارم در دل.اگر گویم زبان سوزد .اگر پنهان کنم در دل. ترسم که استخوان سوزد .اگر بیرون کشم از دهن ترسم کل جهان سوزد ...تویی که داری امضامو می‌خونی تورو خدا دعا کن مشکلم مالیمون حل بشه عروسی کنم یه صلوات برام بفرست گلم 🥺🤲