2777
2789
عنوان

علائم تخمک گذاری

463 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من چند ماهه از روز ۱۲ تا تقریبا ۱۸ سیکل ام ترشحات تخم مرغی دارم ، آیا تخمک گذاریم انجام میشه ؟ علائم دیگه ای جز همین ترشحات تخم مرغی ندارم 

سونو هم نرفتم تازگیا 

کسی بوده که فقط همین علائم رو داشته باشه؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کیت تخمک گذاری استفاده کن تا مطمئن بشی

کلا تو این تابم مثبته

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
خب اگر مثبته، که حتما تخمک گذاری هست دیگه

عه من فک میکردم وقتی فولیکول ها بزرگ بشن رو نشون میده و ممکنه تخمک گذاری اتفاق نیوفته 

هر شب اقدام میکنید یا یه شب درمیون ؟تایم تخمک گذاری 

من یک ساله اقدامم، اوایل حساس بودم، الان هر وقت حسش باشه و زمان تخمک گذاری! البته یه ماه فقط دوبار رابطه داشتم و باردار شدم ولی سقط شد

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
من یک ساله اقدامم، اوایل حساس بودم، الان هر وقت حسش باشه و زمان تخمک گذاری! البته یه ماه فقط دوبار ر ...

من تایم تخمک گذاری کلا میلم بیشتر میشه و یه شب درمیون هست ، اما با وجود اینکه سالمیم اما نمیشه نمیدونم چرا 😥

عه من فک میکردم وقتی فولیکول ها بزرگ بشن رو نشون میده و ممکنه تخمک گذاری اتفاق نیوفته 

وقتی هورمون lh میره بالا ، تخمک آزاد میشه بعدش میاد هورمون میاد پایین دیگه! اگر آزاد نشه که کیست میشه و هورمون هم تغییری نمیکنه

من تایم تخمک گذاری کلا میلم بیشتر میشه و یه شب درمیون هست ، اما با وجود اینکه سالمیم اما نمیشه نمیدو ...

چند وقته اقدامی؟