2777
2789

اینجا کجاست ؟سایت مادران یعنی حداقل ۱٪ هستند که مادر باشند 

تو تاپیکا اکثرا بی اعصاب بی تربیت و بعضی ها کلا بدهن !!😐😐

خب اینا که مادر باشن چه توقع از بچه هاشون!!

پ.ن

شاید تلنگر !!

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

یادتون رفته غیبت و بدگویی پشت دیگران حق الناسه؟

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میان میگن فلانی رو شستم خوردش کردم تو جمع بی ابروش کردم غرورشو شکستم  کلی هم میان میگن آفرین تازه کم بوده براش بوده بهش لطف کردی !

بله من بارها فکر کردم  نوجوان های الان کمتر از ده سال دیگه مادر میشن و بچه تربیت میکنن بعضیاشون واقعا ادب درستی ندارن تربیت نشدن که بخوان نسل بعد رو تربیت کنه ..خدا بداد نسل بعد برسه 

❤️👨‍👩‍👦👼

حساس نشو درست میشن اقتضای سنشونه تو این دوره سن پرخاشگر باشن یا گستاخ اینو همه مشاورا میگن یا به قول خودمون بگذره باد کلشون خالی میشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بله من بارها فکر کردم  نوجوان های الان کمتر از ده سال دیگه مادر میشن و بچه تربیت میکنن بعضیاشون ...

واقعا ما هرسال که ورودی های جدید میان مدرسمون هول میکنم میگم ما که بد بودیم اینا چین !؟

ادب تا حدی فراموش شده

اینک تو کلاممون مراقب باشیم دل نشکنیم هم فراموش شده تا حدودی

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
حساس نشو درست میشن اقتضای سنشونه تو این دوره سن پرخاشگر باشن یا گستاخ اینو همه مشاورا میگن یا به قول ...

نه کلا بچه ۳ ساله دیگه یاد داره فحش بد بده... 

کلا  خیلی فرق دارن ‌ 

ادب صفر 

احترام گذاشتن صفر 

بزرگتر اینا هم که نمیدونن چیه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه کلا بچه ۳ ساله فحش بد میده ... 

آره واقعا بچه های الان ادمو جر میدن حرفشونم به کرسی مینشونن

منو نمیزاشتن یه ضد آفتاب بزنم میرفتم مدرسه الان دختر عمم با میکاپ عروس میگرده با 12 سال سن 😑

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من هنوزم میگم بزرگتری که انقدر شخصیتش کوچیکه که بیاد با نوجون بحث کنه هرچی بشنوه حقشه! حدمونو حفظ ک ...

همکلاسیم کانال زده بعد توش نوشته کاش کسی مهر منو درک کنه یکی که ادبیات بلد باشه برام فرشته است..

همین ادم تا تورو نشوره نبره ول کن نیست بابت اینکه من یک کوچولو به ادبیات گرایش دارم چقدر اذیتم نکرده بزرگوار...😂😐💔💔

خواهشا دوستان نوجوان حدتون چیه ؟ توهین میکنید توقع دارید هیچی نگن ..ناراحتم نشن بگن چه خوب کردی توهین کردی تورو خدا از فاز سریال های نت فیلیکس بیان بیرون آخر و عاقبت نداره به خدا...