2777
2789
یه روز یکی میره دکتر میگه خانم دکتر من چند روزه شبا خواب میبینم با خر ها فوتبال بازی میکنم  دک ...

😂😂😂😂نصف شبی دارم میخندم الان فکر میکنن دیونه شدم

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبازره بين سگ ها بود،یارو هم سگشو مياره ، سگش تمام سگارو ميخوره ! ازش ميپرسن سگت از چه نژاديه؟

ميگه : سگ ني ! شيره ، سرشو باماشين 4 زدم😂😂

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

زن عموم تو گروه فامیلی نوشت

کسیو میشناسید که پرده بدوزه؟

گفتم برا کی؟

گفت عروسم؛ گفتم اون که خیلی وقته ازدواج کرده پرده نمیخواد دیگه!

نمی دونم چرا حذفم کردن !

زندگی پر از سورپرایزه

یه روز یه دانشجو میاد اصفهان درس بخونه میبینه هرچی دانشحمجو ها می خواند باهاش حرف بزنن یه خره اولش م ...

😂 اینو شنیده بودم ولی بازم خندیدم 

ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ؟؟؟

ﺑﺎ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺑﺮﯼ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﺸﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ ،

ﺑﺎ ﺩﺍﻣﻦ ﺑﺮﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﯼ ﺑﺎﻻ

ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺮﯼ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﺸﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻫﻢ ﺑﺪﯼ ﺑﺎﻻ !

ﺗﺎ ﺩﺍﻧﺴﺘﻨﯿﻬﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭﻭﺩ ﻭ ﺩﻭﺻﺪ ﺑﺪﺭﻭﺩ

زندگی پر از سورپرایزه

یه روز نخود و عدس کنار هم نشسته بودن عدس یه جوک با مزه تعریف میکنه نخود میزنه رو شونش و میگه اَ دَسّ ...

😂😂دمت گرم چقدر خندیدم 

یک روز یک پیرمرد می‌ره دکتروجواب آزمایش خانمشونشون،میده دکترمیگه پدرجان ایشون دخترته،مبارکه حاملس

میگه ن جانم زنمه

دکتر میگه بیخیال این غیرممکنه،حتما ...

بیخیال ی خاطره یادم اومد،بگم برات

یکروزمارفته بودیم جنگل شیربهمون حمله کرد آفتابه دست من بود گرفتم طرف شیر شلیک کردم اونوکشتم،پیرمرده میگه غیر ممکنه اینکارکس دیگه بوده

دکتره میگه اینه ،خب دیگه چخبر

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم