2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تا دختر میرن کلیسا

اولی میگه پدر من به مرد نامحرم نگاه کردم! پدر میگه برو صورتت رو با آب مقدس بشور

دومی میگه پدر من به مرد نامحرم دست زدم ! پدر میگه برو  تو اب مقدس دستتو بشور 

سومی میگه پدر...

اولی میگه من برم صورتمو بشورم تا این ک و ن شو نکرده تو آب 

(بی ادبی بود ببخشید)

زندگی پر از سورپرایزه

یه روز یکی میره دکتر میگه خانم دکتر من چند روزه شبا خواب میبینم با خر ها فوتبال بازی میکنم 

دکتر دارو مینویسه میگه از امشب بخور مرده میگه میشه از فردا بخورم؟

دکتر میگه چرا 

میگه اخه امشب فیناله😂😂

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman
سه تا دختر میرن کلیسا اولی میگه پدر من به مرد نامحرم نگاه کردم! پدر میگه برو صورتت رو با آب مقدس بش ...

عیب نداره بی ادبی هاش باحال تره😁

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

یه روز یه دانشجو میاد اصفهان درس بخونه میبینه هرچی دانشحمجو ها می خواند باهاش حرف بزنن یه خره اولش میگند ناراحت میشه میره پیش مدیر برا شکایت به مدیر میگه دانشجوهاتون خیلی بی ادب هستند هی اول کلماتشون به من میگند خره مدیر در جواب می گه خوب خر ه دوست دارند 

از شمالیا زن بگیرید خیلی خوبه..

هم روحیات دختراشون شاده، هم قیافه های خوبی دارن، هم آب و هوای منطقشون خوبه، هر وقت هم خسته شدی میتونی بری دریا، تازه باباشم برنج یکسال آیندتو بهت میده :))

😂😜😂😜😂😐😐

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"