یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سرخود نخوریم البته😂😂 دیازپام خود قرصش قویه بعد پا شدی رفتی امپولشو زدی برا چی میخوردی حالا ...
والا یه مدت استرسی بودم قرص مبخوردمم بعد قرص بم نساخت ترکش کردم ،وقتی ترکش کردم حالم بد شد باز رفتم اورژانس برام این امپولو نوشت و بدتر شدم😬کلا مغزم قاط زده بعد از داروها
دوزش زیر نظر دکتر باید باشه به مرور کم میکنه لطفا از خودت فتوا صادر نکن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
میدونم،یه روانپزشک احمق برای من دپاکین تجویز کرد همون شب اول کارمبه اورژانس کشید.یه حالتهایی شبیه تشنج داشتم.خودم که هیچ اطرافیانم همه مردن و زنده شدن با تجویز یه داروی اشتباه و البته قوی
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من تجربه ام رو گفتم شما اسنشو هر چی دوس داشتی بزار
منم تجربشو داشتم اون دکتر روانپزشک رو خدا خیرش بده. تو ایران اينجوری باب شده که هرکس بره پیش روان پزشک و دارو بگیره قطعا روانیه. شما حتما دوز مصرف داروت درست نبوده یا سرخود خوردی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است