2777
2789
عنوان

چقدر بدجنس بودم😭😭

301 بازدید | 24 پست

تو حیاط مجتمع مون یه بچه گربه هست صدای جیغ شو شنیدم رفتم دیدم یه پسر بچه گذاشته زیر پاش داره لهش میکنه😭 گربه رو گرفتم دیدم یه چشمش شدیدا عفونت کرده بسته شده آوردم خونه پماد اینا زدم باز شد... فهمیدم مامانش هم مرده😔کلی اصرار کردم مامان بابام نذاشتن نگهش دارم خیلی گناه داشت گربه های دیگه دارن میزننش بچه ها هم اذیت میکنن... میره زیر ماشین نمیفهمه 😭 دارم گریه میکنم بگین چیکار کنم تو رو خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کارتن از میوه فروشی بگیر واسش آب و غذا و دارو بذار و پماد بزن . با بچه ها هم صحبت کن . بگو یکی با خودتون اینکارو کنه چه حسی دارید . یه جایی تقاص پس میدید 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم تو ک تقصیر نداری🖤 مشکل فقر فرهنگی خانواده هاس ک بچشونو درس تربیت نمیکنن نمیتونی بدیش به یه ...

من که دیده بودمش میتونستم کمکش کنم ولی نذاشتن نگهش دارم گریه ام بند نمیاد😭 دامپزشکی چقدر هزینه میگیره؟ 

یه کارتن از میوه فروشی بگیر واسش آب و غذا و دارو بذار و پماد بزن . با بچه ها هم صحبت کن . بگو یکی با ...

بخدا گفتم نمیفهمن اصلا.. پدر و مادراشون هم چیزی نمیگن آدم چقدر میتونه بی وجدان باشه

من یه بار بچه گربه بی مادر پیدا کردم، به همه دوستام پیام دادم که کی حاضره سرپرستی یه بچه گربه رو به عهده بگیره؟

یکی حاضر شد بردم دادم بهش، ولی خیلی مظلومانه مرد، دوستم هم کلی غصه خورد بیچاره.