2777
2789
عنوان

بهترین جراح سرطان سینه اصفهان

14337 بازدید | 30 پست

سلام دوستان کسی جراح خوب سینه تو اصفهان میشناسه ؟؟مادرم چند سال پیش یوی سینهاش برداشت الان هم باید سینه دیگش برداره ممنون میشم راهنمایی کنید د

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
سلام کسی نیست جواب نده لطفا

خدا ان شاء الله شفا بده...من اصفهان نیستم ..میشه بگید نوار عصب دستتون توی یه تاپیک گفته بودید..چی شد جواب ش ؟من بیمار زمینه ایی م دستامو زده خیلی درد دارم نوار نوشته تو نوبت م فعلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ان شاء الله شفا بده...من اصفهان نیستم ..میشه بگید نوار عصب دستتون توی یه تاپیک گفته بودید..چی شد ...

سلام عزیزم گفتن بیشترراز  مهره های گردنت هستش من سررانگشتام میسوخت به شدت هنوز هم بعضی وقتا اینجور میشه منم بیماریهای زمینه ای زیادی دارم اگه دکتر براتون نوار دست نوشته حتما انجام بدین 

خدا ان شاء الله شفا بده...من اصفهان نیستم ..میشه بگید نوار عصب دستتون توی یه تاپیک گفته بودید..چی شد ...

خدا شما رو هم شفا بده عزیزم من همچنان درگیر مادرم هستن جراحی داره ممنون میشم براش دعا کنید  ختم به خیر بشه 😭😭😭

سلام عزیزم گفتن بیشترراز  مهره های گردنت هستش من سررانگشتام میسوخت به شدت هنوز هم بعضی وقتا این ...

چشم...یعنی نوار عصب تون سالم نشون داد؟من بعد بیماریم این اتفاقات برام افتاد هیچیم نبود😔

خدا شما رو هم شفا بده عزیزم من همچنان درگیر مادرم هستن جراحی داره ممنون میشم براش دعا کنید  ختم ...

عزیزم نذر سیب برا شهید هادی بکن ببر سیب امام زاده پخش کن..من حاجت نگرفتم ولی توی پیج یه غسال بنام زهرا قلندری..اونقد حاجت گرفتن...@neynava313 رو اینستا سرج کن

چشم...یعنی نوار عصب تون سالم نشون داد؟من بعد بیماریم این اتفاقات برام افتاد هیچیم نبود😔

نه یکم التهاب نشون داد منم مشکوک به بیناریهای خود ایمنی مثل روماتیسم و پوکی و ... هستم بیماری شما چیه ؟

عزیزم نذر سیب برا شهید هادی بکن ببر سیب امام زاده پخش کن..من حاجت نگرفتم ولی توی پیج یه غسال بنام زه ...

ممنون گلم بله چند وقته به این نذر فکر میکنم حتما انجامش میدم فقط نمیدونم چند تا سیب نذر میکنن 

ممنون گلم بله چند وقته به این نذر فکر میکنم حتما انجامش میدم فقط نمیدونم چند تا سیب نذر میکنن 

چندتایی نیس هرچقدر دوست داری یه سبد معمولی..چهارتاده تا ..هرچقد ک دوست داری

منم مشکوک به لوپوس بودم ازمایش  آ ان آ بالا بود  نظر چتد تا دکتر بپرس  به یه دک ...

من بر حسب علایمم دارو میخورم...بهترین های تهران رفتم...ولی علایم بالینی زیاد دارم خیلی...از بین برده تم دیگه  بقول معروف 

من بر حسب علایمم دارو میخورم...بهترین های تهران رفتم...ولی علایم بالینی زیاد دارم خیلی...از بین برده ...

عزیزم خدا به حق خودش شفا تون بده نا امید نباش عزیزم دوست داشتی دوستیمو قبول کن