2821
2789
عنوان

مامان من خیلی خنگه

446 بازدید | 16 پست

به یه دقیقه همه زندگیمو برای یه غریبه تعریف می‌کنه کافیه فقط یه دقیقه کنارش بشینی از طلاق و ... همه چی زندگیم میگه 

در حالی که من خودم وقتی میرم کلاسی جایی حتی تا یکسال هیچکدوم از دوستام متوجه نمیشن من جدا شدم 

حتی از دروغ میگم ازدواج نکردم خسته شدم🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دیگران متوجه میشن جدا شدم با یه نگاه متاسف بهم خیره میشن و برای همین خوشم نمیاد در حالی که من خیلی احساس خوشبختی دارم ولی تو ایران به یه زن طلاق گرفته به چشم یه بدبخت نگاه میکنن

واژه جالبی رو به کار نبردی اما همه همینن بخدا ماهم اینجوری میشیم 😂😂

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

مامانتون خنگ نیستن ساده هستن و فکر میکنن همه مثل ایشون دروغگو و.. نیستن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
چطور دلت میاد به مادرت اینجوری بگی ؟

چون واقعا اعصابم خورد میشه صدبار بهش گفتم درمورد زندگی من به دیگران نگو ولی فرداش می‌ره به همه میگه 

تازه فقط این نیست می‌ره میگه دعا کنین که ازدواج کنه انگار من دیگه الان یه بدبختم که دنبال شوهره 

درحالی که خودم دوست ندارم ازدواج کنم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز