2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم برا شوهرم سوخت ...

685 بازدید | 26 پست

شوهرم تار میزنه 

خیلی ساله 

و پسر ۱۰ سالم هم سه تار میزنه از ۵ سالگی هم کلاس میره هم باباش هر روز تمرینش میده

امروز پسرم بعد دو هفته که همسرم باهاش تمرین نکرده بود 

سازش رو آورد تو سالن و دو تا آهنگ زد 

تا بهار دلنشین آمده سوی چمن ... 

و آهنگ بعدی 

امشب به بر من است و آن مایه ی ناز ... 

بعد به باباش گفت بابا بیا با هم بزنیم 

باباش سازش رو آورد و با هم زدن 

هم نوازی که تمام شد پسرم تو چشم باباش نگاه کرد و با تفاخر گفت 

بابا قبول داری پشت سر گذاشتمت ؟ 

بعدش همسرم دو ساعت نشست تو اتاق و خودش تمرین کرد

همسرم آرزوی چنین روزی رو داشت 

ولی امروز دلم به حالش سوخت 

به نظرتون به روی شوهرم بیارم چیزی یا هیچی نگم ؟

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تنها کسیه که هرجقدر پیشرفت کنه و از پدر ماور جلو بزنه پدر مادر بیشتر ذوق میکنن براش مطمعن باش کلی دوقشو کرده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چرا فکر میکنی همسرت ناراحت شده! مگه میشه یک پدر از پیشرفت فرزندش ناراحت بشه!

تازه پیشرفت پسرم ناراحت نشد 

احساس کرد عقب مونده از جریان

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

نه فقط بعضی وقتا بگو برا خودت تنها بزنه 

بعد وایسا ازش تعریف کردن

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

اسی جان چرا دلت بسوزه من که درکت نکردم

پدر و مادرها آنقدر از خود گذشتگی میکنن تا بچه ها در آرامش پیشرفت کنن

قطعا همسر شما هم چنین بوده باید به پسرتون افتخار کنید ولی همونجا هم به پسرتون باید با لبخند می‌گفتید عالی شدی پسرم ولی هیچ وقت به بابات نمیرسی

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!