2777
2789
عنوان

گرگ و میش ببین ها بیاین ! لطفا

212 بازدید | 12 پست

آخر فیلم چی میشه 

سوگند چی میشه ؟ اعدام میشه ؟ 

من آن شمع هستم که باسوز دل خویش فروزان میکنم ویرانه ای را ،🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️ اگر خواهم که خاموشی گزینم پریشان میکنم کاشانه ای را🦋🥀🦋🥀🦋🥀🦋🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا من فک کردم ⓣⓦⓘⓛⓘⓖⓗⓣ رو میگی  

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

نه پسره خودش رو معرفی میکنه چون عاشق سوگند بوده 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
وای خدایا من فک کردم ⓣⓦⓘⓛⓘⓖⓗⓣ رو میگی    

نه لحظه گرگ و میش خخ

من آن شمع هستم که باسوز دل خویش فروزان میکنم ویرانه ای را ،🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️ اگر خواهم که خاموشی گزینم پریشان میکنم کاشانه ای را🦋🥀🦋🥀🦋🥀🦋🥀

نه دیگه . اون پسره خودشو معرفی میکنه . زن سوم دکتر کلی پول میگیره رضایت میده و طلاقم میگیره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه دیگه . اون پسره خودشو معرفی میکنه . زن سوم دکتر کلی پول میگیره رضایت میده و طلاقم میگیره

نکنه دوباره با یاسمن ازدواج می‌کنه 

این فیلم ها معلوم نمیشه آخرش چیه یهو حامد هم میمیره 

نکنه دوباره با یاسمن ازدواج می‌کنه  این فیلم ها معلوم نمیشه آخرش چیه یهو حامد هم میمیره

نه دیگه . تنها میمونه فکر کنم میره سرای سالمندان. یاسمن دیگه بیزاره ازش . مرتیکه هول، بی جنبه تازه به دوران رسیده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

پول از کی میگیره از یاسمن یا بابای سوگند ؟

پول از کی میگیره از یاسمن یا بابای سوگند ؟

از باباش میگیره دیگه . اون پولای حروم فقط به درد خون بهای اون پیرزن میخورد