2777
2789

تازه مشغول بکارشدم..

پیج زدم..

پیجمو دنبال کنین ...

بزارین روحیه بگیرم خب

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

هیچ😂 پربازدید میشه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تازه مشغول بهکار شدم ی ماع طرف شرط کرده تا سه ماه حقوق نده کاش منم دعاکنید دلش به رحم بیاد بگه حقوقتو بیا بگیر 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

سلام دوست خوبم من به عنوان یه دختر بدون هیچ کمک و سرمایه به کمکت احتیاج دارم :) 

یه پیج تو اینستاگرام دارم به اسم : regaloonaa تو این پیج پک های خوشگل، فانتزی و کیوت آرایشی و بهداشتی می فروشم 

شاید دلت نخواد ازم خرید کنی یا اصلا این چیزا رو دوست نداشته باشی، ولی بدون حتی با یک لایک کوچیک یا کامنت از منِ دست تنها حمایت کردی دعای منم تا آخر عمر بدرقه راهت می مونه

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد

سلام زهراجان

موفق باشی

میشه بم بگی  بنظرت به پوست گندمی ، رنگ موی بنفش میاد ؟

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
سلام زهراجان موفق باشی میشه بم بگی  بنظرت به پوست گندمی ، رنگ موی بنفش میاد ؟

سلام عزیزم بستگی داره این رنگ مو چه اندازی باشه تیره روشن یامتوسوسط..

و اینک چن این رنگها فانتزی هستن باید چهره هم اکثرا با آرایش باشه مگه اینکه خودت خیلییی خوشگلو کیوت باشی

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

سلام زهراجان ممنون که وقت گذاشتی 

خدا خوشحالت کنه🌷

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع