2777
2789
عنوان

لعنت به این ژن

283 بازدید | 17 پست

خوشبحال شما کسایی که استعداد چاقی ندارین

ماهایی که استعداد چاقی داریم کافیه یکمی ناپرهیزی‌کنیم از همه جامون دمبه میزنه بیرون 

تازه من معده مو اسلیو‌کردم سی و‌خورده ای کیلو‌ کم کردم بازم عین بقره میمونم از خودم ناراضیم 

یعنی جی واقعا گرا ما باید انقدر بالا و‌پایینمون چاق باشه

بدتر اینکه شوهرم نمیذاره رژیم بگیرم فاتحه رژیممو‌میخونه میگه زن لاغر بدرد نمیخوره بخور بزور نوشابه و‌چیزای و‌خوشمزه میذاره جلوم اذیتم میکنه 

الان کالری شماره کرفس رو شروع کردم برنامه یکماهه خریدم روز‌اوله واقعا اذیتم

چجوری ملت یک عمر رژیم میگیرن

من هرچی یک‌عمر‌خوردم با عذاب وجدان و ناراحتی بود ک‌ای بعدش چاق میشم و‌شدم 

کاش منم هیکلم عین کیم کارداشیان بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من بزور غذا میخورم چاق شم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

ورزش کن 

اونا که هیکل خوب دارند 

اهل ورزش و رقص هستند

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
پنج ساله اسلیو کردم سی کیلو کم کردم حدودا ده کیلوس‌برگشت از بس زاییدم و‌خوردم 

الان قد وزنت چنده؟منم میخام عمل کنم  حدودا سی کیلو اضافه دارم دکتر میگ بای پس کن بازگشتم نداره

الان قد وزنت چنده؟منم میخام عمل کنم  حدودا سی کیلو اضافه دارم دکتر میگ بای پس کن بازگشتم نداره

اره بای پس کن ولی دوستای من بای پس کردن 

بوتاکس‌معده کردن 

گاستریک‌باندینگردن

همش تا حدودی برگشت داره

من وزن قبل عملم ۱۱۲ 

قدم ۱۷۰

الان وزنم ۹۲ قدمم‌ک‌همونه دیگه 

به ۸۲ رسیدم 

ببین‌من هیکلم ی‌جوریه تو‌ببینی باور‌نمیکنی‌وزنم‌انقدره 

شکم‌خیلییی‌کم‌ دارم 

همین شکم نداشتنه باعث میشه چاق دیده نشم عکس‌میذارم‌الان 

میزنمت  دقیقا ازونایی هستی ک‌من مث هاپو‌بهشوم‌حسودی میکنم

بخدا لاغری هم خوب نیس من ۶۳ کیلو ام میخوام بشم ۷۰ 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

خب وقتی شوهرم بهت انرژی منفی نمیده،  خودت با چی مشکل داری؟ چرا اصن غذا خوردن کوفتِ خودت میکنی؟🥲

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)