مامانای عزیز اگه ماهشهری داریم یا اهوازی ابادانی کسیکه تو فامیلاش پیش دکتر خواجات بوده میگه بگید چجور دکتریه؟؟؟؟؟ برا سزارین کارش چطوره؟؟؟؟ کسی تاحالا پیشش رفته؟! من هفته دیگه باید سزارین بشم دکترم خواجات و معرفی کرده خودش رفته مرخصی به نظرتون خوبه یا به درد نمیخوره؟؟؟؟؟
خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم دکتر خواجات سربندره و ماما است فوق تخصص نیست . ماهشر معشوری خوبه . راستی سونوگرافی در م ...
گلم خواجات چند ساله که ماهشهره رفتم مطبش متخصص و جراح شده، سونوگرافی یاس برو خیابون منتظری سونوگرافی دکتر امیدی، چهارشنبه پنجشنبه ساعت 5 تا 7 نوبت حضوری میده با نسخه کارش عاااالیه، فائزی 7 صبح باید بری نوبت بگیری من تاحالا نرفتم واسش اما امیدی از همشون بهتره
خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
سلام ببخشید شما پیشه دکتر خاجات سزارین کردین کارش چطوره تو بیمارستان تامین اجتماعی انجام دادین راضی ...
گلم من یکشنبه قراره دکتر خواجات سزارینم کنه، ازینور اونور زیاد پرسیدم گفتن کارش خوب و تمیزه، اره قراره برم تامین اجتماعی امام موسی کاظم برا سزارین، به امید خدا زایمان کردم میام بهت میگم چطور بود خود بیمارستان و خود دکتر دعام کن بسلامتی بچمو بغل کنم❤️
گلم من یکشنبه قراره دکتر خواجات سزارینم کنه، ازینور اونور زیاد پرسیدم گفتن کارش خوب و تمیزه، اره قرا ...
به امید خدا انشالله که نینیتو سالم و سلامت بغل بگیری منم زیر نظر دکتر خواجاتم شکم دوممه یه ماه دیگه زایمان میکنم راستی شما واسه نوبت سزارین چندهفته میشی گفت بیای
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
مرسی عزیزم . فقط بم بگو اگه شنبه برم همون روز بم نوبت میده؟؟
نه عزیزم خیلی سرش شلوغه فکر نکنم همون روز نوبت بده همون که استارتر گفت چهارشنبه یا پنجشنبه بعد از ظهر با نسخه میری بهت نوبت میدن من که سونوی انومالی واسه خودش رفتم دو سه روز بعدش نوبت دادن
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍