2777
2789

اتاق عمل

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم پارسال اینا قبول شد نرف امسال رتبه ش پزشکی شد آخر ماه معلوم میشه دندون پزشکی در اومده یا پزشکی عمومی

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
واشه مهاجرت چی؟

پرستاری بعد اتاق عمل بعد هوشبری

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
برو مقاله بخون بهتر به جوابت میرسی اینجا از روی علاقه خودشون میگن یا دوتا حرفی ک شنیدن

خوندم زیاد خوندم 

هر مقاله ام یچیزی میگه 

تازه میکروبیولوژی ام هست تو انتخابام ولی یکم بازارش پوکیدس

برو مقاله بخون بهتر به جوابت میرسی اینجا از روی علاقه خودشون میگن یا دوتا حرفی ک شنیدن

یه برگه بردار چندتا از ویژگی های که برات مهمه مثل اینده شغلی بازار کار مهاجرت درامد و .. بنویس به هرکدوم از این رشته ها نمره بده اخر ببین کدوم به شخصیتت بیشتر میخوره همونو برو

چند شده؟ 

نمیدونم زیر هزار شد یا خوده هزار ولی تو منطقه نفر سوم بود

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم