2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مارک یوفی دارم راضی ام فقط برای تمیز کردن گوشه ها یکم مشکل داره ک اونم خیلی مهم نیست. و راضی ام . من از هر پنج شش بار ک سوفی رو استفاده میکنم‌ یبار هم برقی میکشم برای جاهای دور از دسترسش. راستی باید اختلاف ارتفاع هم نداشته باشی 

ندارم اما تو برنامه هامه که بخرم .

بانه هم من تجربه خوبی داشتم و پشیمون نشدم اما شما هر طور صلاح میدونید .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من مارک یوفی دارم راضی ام فقط برای تمیز کردن گوشه ها یکم مشکل داره ک اونم خیلی مهم نیست. و راضی ام . ...

به پایه مبل و اینا ضربه نمیزنه؟؟؟

کنترلیه که باید خودت اینور اونورش کنی با کنترل.؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به پایه مبل و اینا ضربه نمیزنه؟؟؟  کنترلیه که باید خودت اینور اونورش کنی با کنترل.؟؟؟

نه کنترل نیست. شارژی خودت نیاز نیست باشی روشن میکنی میری بیرون از خونه اصلا خودش جارو می‌کنه می‌ره توی شارژرش دوباره _به پایه ضربه ک نمیزنه ب جای میخوره برمیگرده. . تغییر جهت میده

من مارک یوفی دارم راضی ام فقط برای تمیز کردن گوشه ها یکم مشکل داره ک اونم خیلی مهم نیست. و راضی ام . ...

یعنی روی سرامیک که فرش هست وقتی میره روی سرامیک رو تمیز میکنه دیگه نمیتونه بیاد روی فرش رو هم تمیز کنه؟ حتما باید کامل هم سطح باشه ؟

نه کنترل نیست. شارژی خودت نیاز نیست باشی روشن میکنی میری بیرون از خونه اصلا خودش جارو می‌کنه می‌ره ت ...

متوجه شدم

مرسی عزیزم

خیلی خوبه اینجوری

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یعنی روی سرامیک که فرش هست وقتی میره روی سرامیک رو تمیز میکنه دیگه نمیتونه بیاد روی فرش رو هم تمیز ک ...

منظورشون خونه های دوبلکسه