(فریبا) برای حل شدن مشکل و بدست آوردن سلامتی جسمی و روحی
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
اسی ویژه دعام کن تروخدا حالم خیلی خرابه دعا کن به ارزوم برسم همه چی درست شه از بچگی یه روز خوش نداشتم تاپیک اخرم ببینی میفهمی منظورمو تروخدا دعام کتین دعای شما نی نی سایتیا معجزه داره
یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)
آرزو. همون آرزو که تنهاترین زن دنیاست. به خدا و حضرت محمد بگو: همون آرزو که مادر و پدرش رو به آسمونها دعوت کردید. تنها موند و زندگی کرد. خودش واسه خودش لالایی خوند و خوابید. همه ی عمر. بگو به قلبش نگاه کنید. ای خداااااااا
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷