2821
2789
عنوان

بچه ها همه ی مادرا واقعا مادرن؟:/

458 بازدید | 77 پست

مادری ک حالا به هر دلیلی بچه ی خودشو.... هوف

چ برسه به مادرشوهر من ک از طریق من همسرمو اذیت میکنه.تنها به جدایی ما معتقده همین

♡امام زمانم♡آرزوست...

نه برا بعضی ها واقعا حیفه اسم مادر رو روش بزاری 

مثل مادر بزرگ من هر بلای خواست سر مادرم آورد 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادره من خیلی مادره😍 حتی زمانی که مدرسه می‌رفتیم. با اینکه پسرم. خودش تغذیه و برنامه هامونو داخل کیفمون میزاشت.  اسی ببخشید نخواستم از خوبی های مامانم بگم. ولی در جواب اینکه گفتین بعضیا واقعا مادر هستن ج دادم 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍

اگه همه مادر بودن بچه حودشو بخاطر شوهر کردن خفه نمیکرد زنیکه 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

یکی رو من چند روز پیش دیدم بچه اش رو سوزنده بود . در وسعت زیاد شکم کمر بازو . درواقعا از گردن تا بالای ناف بچه و یک دست تا آرنج. البته پدرش سوژونده بود معتاد بودن هر جفتشون مامان باباهه

نه همه مادر نیستن 

منم یسری مادرشوهرارو میبینم که واسه عقده و بد ذاتی خودشون چجوری زندگی پسرشونو داغون میکنن میفهمم که هیچ بویی از مادر بودن نبردن

یا خیلی از مادرای دیگه....

.
نه برا بعضی ها واقعا حیفه اسم مادر رو روش بزاری  مثل مادر بزرگ من هر بلای خواست سر مادرم آورد& ...

حساب کتاب اونا چیه؟

ینی خدا بخاطر مادر بودن از همه چی میگذره؟

♡امام زمانم♡آرزوست...

الان مادرشوهرایی که دلشون میخواد زندگی پسرشون خراب بشه . 

پسرشون رو پر میکنن . و نمیتونن ببین پسرشون زنشو دوست داره ‌ 

واقعا اونا مادر نیستن . اصلا درک نمیکنم این جنس زنارو

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بعضی پدر هام پدر نیستند حیفه اسم پدر که بزاری روی ...

پدر من خییییلی بده خیلی ظالمه 

هر چقدر مادرم فرشته هست پدرم یه دیوه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
مادره من خیلی مادره😍 حتی زمانی که مدرسه می‌رفتیم. با اینکه پسرم. خودش تغذیه و برنامه هامونو داخل کی ...

خدا حفظشون کنه 

مامان منم فرشته س خیلی....

بعضی مادرا .حیف واژه مادر

♡امام زمانم♡آرزوست...
نه برا بعضی ها واقعا حیفه اسم مادر رو روش بزاری  مثل مادر بزرگ من هر بلای خواست سر مادرم آورد& ...

صلوات فرستادم 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
حساب کتاب اونا چیه؟ ینی خدا بخاطر مادر بودن از همه چی میگذره؟

چرا میگن قضاوت نکنین . 

قضاوت کننده فقط خداست . خدا خودش میدونه چیکار کنه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز