2821
2789
عنوان

بوسیدن نوزاد

963 بازدید | 17 پست

سلام خانما بیاید راهکار بدین چکار کنم چی بزنم ب صورت بچم که نبوسنش عموی بیشعورش از صورتش بوسای محکم میکنه تا دو روز صورت طفل معصوم قرمزه ردش هست لباشو می‌بوسه تذکر میدم بدتر لج میکنه بیاید راهکار بدید برای مقابله با انسان های بیشعور ممنون میشم 🥲

چند وقتشه نوزادت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چهار ماهه 

وییی عزیییزم خو الان وقت بوس و گازه😂😂😍...فکر کنم ریشاش اذیتش میکنه🥴..بچتو نده دستش اصلا

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من جات بودم نمیذاشتم صورتشو بوس کنن رک بگو فلانی دستشو بوس کن صورتش حساسیت داره میریزه بیرون والا من تا یک سالگی صورت هیچ بچه ای رو بوس نمیکنم هر کیم بخاد ببوسه نمیزارم 

پ ن خودم مجردم

۳۳

بدم میاد ازین مردای سبک مغز برادر شوهر منم وقتی بچم نوزاد بود هزار بلا سرش میاورد میگفت بچه خودمونه ناراحت نباید بشی الان نمیزاره کسی دست به دخترش بزنه 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

دوست دارن که می‌بوسن دیگه..

خوب بود از بچت بدشون بیاد؟

رفت و آمدتو یکم کمتر کن تا یه سالگی ایناش

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

خیلی بده اینجوری حالا یه سری کاربران میگن دوستش دارن میبوسن اما بچه خیلی حساسه باید خیلی مراقب باشید 

یادم میاد خاله ی بیشعورم بچه اولش بود انگار عقده ای ها رفتار میکرد دهن خالمم همیشه بو میداد به خاطره خرابی دندوناش 

همیشه تو لب بچه بوس میکرد خیلی حال بهم زنه این رفتار مخصوصا که امکان داره بچه حساسیت داشته باشه و بیچاره مریض بشه