2777
2789
عنوان

تجربه من از لابیاپلاستی و تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 13245 بازدید | 78 پست
سلام عزیزم نه چربی نزدم فعلا

سللم عزیزم خوبی. عزیزم ببخشید شما چون هودکتومی و لابیاپلاستی انجام دادی بخیه اصلا جاش نموند؟قسمت هود هم بخیش نموند؟ و اینکه عذر میخوام با لابیاپلاستی و هودکتومی و تزریق ژل شد 20 تومن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سللم عزیزم خوبی. عزیزم ببخشید شما چون هودکتومی و لابیاپلاستی انجام دادی بخیه اصلا جاش نموند؟قسمت هود ...

نه پماد الفا زدم اصلا جاش نمونده ..بله ژل و لابیاپلاستی ۲۰تومن شد قیمت الانو نمیدونم

♡
منم قراره این هفته عمل لابیا و هود انجام بدم ولی بین دوتا دکتر گیر کردم ...یه مختصص و یه کارشناس مام ...

والا اطلاعی ندارم از فرق این دکترا 

ولی احساس میکنم متخصص با تحربه تر از ماما برای عمل باشه

♡
والا اطلاعی ندارم از فرق این دکترا ولی احساس میکنم متخصص با تحربه تر از ماما برای عمل باشه

نمی‌دونم واقعا سر درگمم ...ماما ازش عکس نمونه کارشو خواستم گفت نمی‌گیرم و ندارم ...ولی متخصص فک کنم داره چون یبار پیش خودم گفت فلان شخصو عمل کردم 

عزمزم همه سوالاتو بپرس خوشحال میشم .. عزیز جان تهران نیستم .اگه اسم دکترم رو بگم میخاین بگین تبلیغ ک ...

عزیزم منم قصد دارم برای حجم دهی ژل یا چربی بزنم هزینه اش چقد شد‌؟توهم برای حجم دهی زدی؟من میخام لابیا پلاستی هم انجام بدم