2777
2789
عنوان

خانوما بیایین ژل لب زدم + عکس

157 بازدید | 10 پست

بیایین از تجربه های تزریق ژل لب بگین، خودم خیلی پشیمونم ظرافت رو برای من از بین برد و صورتمو گنده و زنونه کرد 

البته روز سومی هست که تزریق کردم و بهم میگن فعلا صبر کن ورم داره، شما چه حسی داشتین بعد از تزریق ژل

صبر کن جا بیوفته

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی زیاد پشیمونم و دوست دارم لبای خودم برگرده😢😢

اگه دفعه اوله زدی

برمیگرده نگران نباش

ژل‌ دفعه اول جذب میشه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

سلام عزیزم

میشه بگی قد و وزنت چند بود؟ حالا چندی؟

من قدم ۱۷۱

وزنم ۴۹

دوران شیردهی هستم. خیلی لاغرم. روزی ۳۰۰۰ کالری بخورم ماهی چند کیلو اضافه میکنم؟

مولتی ویتامین هم میخوردی عزیرم؟ میشه مارکشو بگی؟

ممنون

سلام عزیزم میشه بگی قد و وزنت چند بود؟ حالا چندی؟ من قدم ۱۷۱ وزنم ۴۹ دوران شیردهی هستم. خیلی لاغ ...

سلام عزیزم

من قدم ۱/۶۰ بود وزنم ۵۳ الان وزنم ۶۳ هست و فقط روزانه۳۰۰۰ کالری زدم به مدت ۳_۴ ماه 

سلام مجدد بعد دوسال از این تایپیک 

برای کسایی که تازه ژل   لب برای اولین بار زدن میگم

من روزای اول خیلی پشیمون بودم ولی بعد لبام مثل غنچه ی تازه باز شده، شده بود، عالی شد، همه میپرسیدن کجا ژل زدی، خیلی ها هم متوجه نشدن ژله و فقط می گفتن یه تغییری کردی خیلی قشنگه

خلاصه خواستم بگم اون یه سی سی ژلی که سال هاست می ترسید بزنید رو برید با خیال راحت بزنید نصفش جذب میشه هر چقدم پیش میره قشنگ تر میشه تازه من دو باز دیگه بعد از این تایپیک رفتم ژل لب زدم باز، ولی الان دیگه یه سال میشه نزدم و لبام شکل خودشو حفظ کرده😁😁