2777
2789
عنوان

میکاپ روزانتون چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بی بی کرم چیه همه میگن؟  طبیعی میشه میکاپ باهاش؟  فقط کرم پودره یا ضد آفتابم هست؟

کرم پودر سبکه با ضد آفتاب و نرم کننده و ویتامینه پوست 

چیزی که من دارم ترکیب بی بی کرم و سی سی کرم و دی دی کرمه 

تو نت سرچ کنی مدلای مختلف و مارکای مختلفی میبینی . 

رنگبندی داره باید رنگ پوستت بگیری که طبیعی باشه 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

تینت کار رژگونه و کانسیلر و همه اینا رو انجام میده؟      بعد لایت و طبیعی هست؟

من فقط برای رژ میزنم😂😂

اره طبیعی میشه کامل ولی باید کم بزنی

من عروسی هم میرم به آرایشم کرم پودر، سایه ابرو و خط چشم اضافه میشه 

کلا زیاد ارایش نمیکنم احساس میکنم پوستم سنگینه نمیتونم تحمل کنم

دخترای خوشگلی که تو خیابون می‌بینین به ترتیب از این مراحل رد شدن ۱. مرطوب کننده ۲. پرایمر ۳. ک ...

یاخدااا      من بخوام اینکارا رو انجام بدم میرسه به فردا صبحش

پرایمر چکار میکنه دقیقا؟؟   بعد فیکساتور چطور؟   چون احساس میکنم کرپ پودر که میزنم رو پوستم غیر طبیعی و ماستیده شده.... من فقط میخوام روتین یه میکاپ خیلی لایت و طبیعی داشته باشم

پوستتون یعنی اینقدر صافه که کرم پودر استفاده نمیکنین؟   البته بنظرم هرچی میکاپ ساده تر بهتره و

اره صافه هرچن وقت ی بار جوش میزنم بعد چن روز ازبین بره

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

جای جوش پوستتون رو چکار میکنین مثلا؟  من برای اونا ضد آفتاب رنگی میزنم بعد میبینم که خیلی غیر ط ...

جای جوش رو کاری نمیکنم مشخصه دیگه،شبا که میخوام بخوابم روی جای جوش پماد چشمی ویتامین آ میزنم بعضی شبها روغن بنفشه میزنم تا کمرنگ بشه،تو آرایش روزانه کاری نمیکنم جای جوش معلومه،آرایش شب اگر بخوام انجام بدم bb کرم میزنم کمی پوشش میده 

کرم شیر چیه؟

یه کرم هایی هست کوچولوعه درش فلزیه ایمجزهس اسمش فکرکنم 

کرم جوانه گندمم یه مدت میزدم اونم سفیدمیکنه 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚