من انگار این بلاگرای خارجی رو دیدم کرم پودر استفاده نمیکنن پس چکار میکنن؟ یعنی اینقدر پوستشون صافه؟ من میکاپ میکنم خیلی معلومه انگار میبینم بعضیا چقدر حرفه ای و لایت میکاپ میکنن؟ رازشون چیه؟
شنیدمم ضد آفتاب رنگی ضرر داره پس بجاش برای مصرف روزانه چی بزنیم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترای خوشگلی که تو خیابون میبینین به ترتیب از این مراحل رد شدن ۱. مرطوب کننده ۲. پرایمر ۳. ک ...
یاخدااا من بخوام اینکارا رو انجام بدم میرسه به فردا صبحش
پرایمر چکار میکنه دقیقا؟؟ بعد فیکساتور چطور؟ چون احساس میکنم کرپ پودر که میزنم رو پوستم غیر طبیعی و ماستیده شده.... من فقط میخوام روتین یه میکاپ خیلی لایت و طبیعی داشته باشم
جای جوش پوستتون رو چکار میکنین مثلا؟ من برای اونا ضد آفتاب رنگی میزنم بعد میبینم که خیلی غیر ط ...
جای جوش رو کاری نمیکنم مشخصه دیگه،شبا که میخوام بخوابم روی جای جوش پماد چشمی ویتامین آ میزنم بعضی شبها روغن بنفشه میزنم تا کمرنگ بشه،تو آرایش روزانه کاری نمیکنم جای جوش معلومه،آرایش شب اگر بخوام انجام بدم bb کرم میزنم کمی پوشش میده
یه کرم هایی هست کوچولوعه درش فلزیه ایمجزهس اسمش فکرکنم
کرم جوانه گندمم یه مدت میزدم اونم سفیدمیکنه
🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚