یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مادر شوهرم دوتا عروسش یعنی جاریام تا چند سال پیشش بودن . یعنی توی یه اتاقشون . اینقدر مادر شوهرم گله و ماه ک انصافا گاهی میبینم میگن مادر شوهر فلانن تعجب میکنم . من خودم سر پسرم تا دو هفته رفتم خونشون خدایش نمیزاشت کار دست بزنم . یا سقط داشتم هر بار میاد خونمون کارامو میکنه در صورتی ک خودش زوری بقران پامیشه میشینه یا الان بارداریم استراحت مطلقم غذا میفرسته یا میگه بیا اینجا بمون . خدایش همه بد نیستن .
بعد زندگی مشترک با پدر و مادر خودت هم راحت نمی تونی کنار بیایی چه برسه با پدر و مادر شوهرت . بعضی ها زندگی می کنند اما باید خیلی کوتاه بیایی و با دونستن مشکلات وارد زندگی بشی .
من زندگی کردم مادرشوهرم خیلی هوامو داشت یعنی اجازه نمیداد کسی بخواد کوچکترین حرفی بهم بزنه چه با نیش چه جدی .خدا رحمتش کنه ...البته خودم هم سازگارم باهمه میسازم