2777
2789

کسی هست اینکه پیش خانواده همسرش زندگی کنه راضی باشه؟!

یا اینکه همه به مشکل میخورن؟؟

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حتی اگه با شوهرت بری پیش پدرمادرخودتم زندگی کنی به مشکل میخوری

زندگی مشترک یعنی بین دونفرفقط

افراد زیاد شن اختلافه حالافرقی نداره از هرطرف

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

من مادر شوهرم دوتا عروسش یعنی جاریام تا چند سال پیشش بودن . یعنی توی یه اتاقشون . اینقدر مادر شوهرم گله و ماه ک انصافا گاهی میبینم میگن مادر شوهر فلانن تعجب میکنم . من خودم سر پسرم تا دو هفته رفتم خونشون خدایش نمیزاشت کار دست بزنم . یا سقط داشتم هر بار میاد خونمون کارامو می‌کنه در صورتی ک خودش زوری بقران پامیشه میشینه یا الان بارداریم استراحت مطلقم غذا می‌فرسته یا میگه بیا اینجا بمون . خدایش همه بد نیستن . 

من زندگی کردم مادرشوهرم خیلی هوامو داشت یعنی اجازه نمیداد کسی بخواد کوچکترین حرفی بهم بزنه چه با نیش چه جدی .خدا رحمتش کنه ...البته خودم هم سازگارم باهمه میسازم 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن