2821
2789
عنوان

تنهام کمک کنید

554 بازدید | 59 پست

تو رو خدا اگه کسی با گیاهان دارویی سقط کرده به منم بگید تنهام دارم دق میکنم نمیتونم به مادر خواهر م بگم  زندگیم داره از بین می‌ره شوهرم کنارم نیست کلی زعفران و دارچین خورد  یه چیزی بگید که بچه بیست روز سقط بشه 

ازتون خواهش میکنم حالم خیلی خرابه باور کنید گناه سقط یه جنین خیلی کمتر از خودکشی  تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که اگه این جنین سقط نشه. خودم باید خلاص بشم. به دادم برسید ،😭😭😭 

توروخدا فقط نگین نگه دار چون هیچ جوره نمیشه اگه نه خودم عاشق بچه ام   شما را به حضرت عباس قسم میدم یه راه بدین

این کار حرامه

همه اون چیزایی که به ذهنت میرسه و میترسونتت اشتباهه اصلا اتفاق نمی افته

از چی میترسی که میخوای سقط کنی؟

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما چرا انقدر کر و کور شدیم

چرا حکمت خدارو فراموش کردیم

تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیوفته

شوهرت پیشت نیس تنهایی

خدا خودش هست مراقبته

شاید این بچه تورو از تنهایی دراره

دیوونه بازی درنیار

قتل قتله فرقی نداره 

خودت رو بکشی تا وقتی زمان مرگت برسه روحت سرگردانه

در عذابه

بچه رو هم بکشی تا آخر عمر از عذاب وجدان میمیری 

پس نادانی نکن

ما چرا انقدر کر و کور شدیم چرا حکمت خدارو فراموش کردیم تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیوفته شوهر ...

به خدا شرایطم سخته  خدا بدترین عذابا را بهم داده دیگه طاقت این یکی را ندارم  اینجا حاملگی در نامزدی برابری داره با قتل  اگه بابام بفهمه منو از خونه میندازه بیرون بعدش باید یه عمر آوارگی داشته باشم و بعدش شوهرم تو زندان دقمیکنه 

می‌دونم گناه وعذاب وجدان اما اون فقط ۲۰روزش 

خدارو فراموش نکن خدارو فراموش نکن ناامید نباش

سه روز از یه طرف برای شوهرم  از یه طرف برای این دردم دارم اشک میریزم  به خدا همش امید دارم که درست میشه وبا اینکه پریود میشم اما  نمیشه انگار خدا دوسم نداره،🥺