2777
2789
عنوان

راهکار برای خوابیدن ندارین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 40 پست
من وقتایی که خوابم نمیاد کلا تاصبح بیدار میمونم بعد کل روزو نمیخوابم تا شب خوابم بیاد منم خیلی بی خ ...

این کارو میکنم 

مثلا الان خوابم‌ نمیاد ۲۴ بیدار می مونم فردا شب همین‌موقع بیهوش میشدم 

صبشم رود پا میشم

ولی شبش با اینکه منطقی ک خوابم بیاد بازم تا صبش بیدار می مونم😑😑خدای من فقط یک روز برام جواب میده این حرکت

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا دیروز میخوردم خوب بود امشب باز بیداری زد به سرم این ۴ می بود

من الان ی سرتالینم خوردم کاش بخوابم 

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو  
دقیییقااا منم همینطوریم فقط یه روز جواب میده بازم شبش بیدار میمونم

وای خوشحالم یکی درکم کرد😭

خسته شدم از شنیدن بخواب خوابت میگیره چشاتو ببند بشمر گوشیو کنار بزار 

بابا اصن درست نمیشه 

من ک تو فکرشم برم روانپزشک 

وای خیلی بد هست قرص خوردن ،مخصوصا سر ازخود ،تازه بدنتون الکی مقاوم میشه به قرص وبعد هی دوز قوی‌تر وعوارض بیشتر،خوب وقتی خوابتون نمیاد نرید تو تخت ،کتاب بخونید ،ی کار فیزیکی بدون سر وصدا مثل مدیتیشن آرامش قبل خواب ذهنتون رو آروم مبکنه ،دمنوش گل گاو زبون عالیه 

وای خیلی بد هست قرص خوردن ،مخصوصا سر ازخود ،تازه بدنتون الکی مقاوم میشه به قرص وبعد هی دوز قوی‌تر وع ...

خوشگل من 

اخه  خواب نگرفتن یکساعت دو ساعت نیست ک تا خود صب نمی‌خوابم تا خود صبم کتاب بخونم نمیخوابم 

اینجور چیزا برای کسایی ک بجای اینکه ۱۲ شب بخوابن ۲ شب میخوابن ن کسی ک‌ شبا ی دقیقه هم نمیخوابه

خوب چند وقته اینجورید؟چرا نمیخوابید

خیلی وقته   از وقتی یادم میاد من شبا زوپ نخوابیدم

ولی الان زود خوابیدن هم نیست به درجه ای رسیده ک به هیچ وجه شب نمیخوابم 

دلیل خاصیم نداره خوابم نمی بره ک نمی بره 

چندسالتونه حدودی؟مجرد یا متاهل،دل مشغولی نمیذاره بخوابید ،شاید ناخودآگاه ذهنتون درگیر ه

۱۷ مجرد 

اخه اصن مغزم به چیزی درگیر نیست یکیم همینو بالاتر گفت بهم براش ی سرتالین خوردم شاید ب چیزی مشغول باشه و من خبر نداشته باشم😂

شاید بخاطر اینه که مشکل زیاد داریم...

من از دیشب نخوابیدم :) 

الان ۲۴ ساعت هم رد داده ک اصن نخوابیدم 

چشام میسوزه 

رفتم داروخونه ملاتونین گرفتم

وقت روانپزشک گرفتم برای دوشنبه

نمیشه اینجوری ادامه داد