2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دربیار سبک تر بنداز، اینارو بذار واسه مراسمای خاص، گوشتو چرا اذیت میکنی، بعد اینا که سنگینه خدایی نکرده ممکنه گم ام بشه

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
دربیار سبک تر بنداز، اینارو بذار واسه مراسمای خاص، گوشتو چرا اذیت میکنی، بعد اینا که سنگینه خدایی نک ...

اخه. همیشه. از اول. هرچی. انداختم. سنگین. بودن. سبک.  گوشم. میکنم. طااقتم نمیشه. انگار. هیچی.  گوشم‌‌نیست تازکی.  خیلی. امده. پایین. پارسال. همسایه. برام. با سوزن. نخ.  کنارش.  سوراخ. کرد. گفت. ازاین. استفاده.  کن.  نمیدونم‌  چهکنم

الان. امده. پایین.  دربیارم. مثل. اولش. میشه. مگه. به. نظرتون.  خودبه. خود.  به. هم. ...

نه دیگه در بیاری ام همینطوری میمونه 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
نه دیگه در بیاری ام همینطوری میمونه 

فقط ببشتر از این باز نمیشه

شوخیدم. خواهر. قابل. نداره. اگه تو هم. سوراخ گوشت میخواهی. مثل. من بشه. خرفی. ندارم بیا. مال شما&nbs ...

قربونت منم شوخی میکنم 😂

...What the fu