2777
2789
عهه بهشم گفتی  چ بد  ینی چی شرایطشو ندارم  یا نخواستت یا خودش عاشق یکی دیگست  ...

نخواسته 

صدرصد کسی دیگه رو دوست داره آره پی وی بهت میدم آیدیش رو

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
اگ مجرد هستن یکم بهشون نزدیک بشین شاید فرجی شد😍

تمام تلاشمو کردم گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخواسته  صدرصد کسی دیگه رو دوست داره آره پی وی بهت میدم آیدیش رو

اره بفرس ببینم 

اقا خیلی نارحتت شدم

کاش گوشه ذهنشو مشغول کرده باشی ی روز پیامت بده

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
چرا مخ یکیشونو نمیزنی😆

ببین باهم برخورد نمیکنیم تایم بیرون رفتنامون بهم نمیخوره 

من اگ برم بیرون ساعت ۵ و ۶ میرم 

اونا ۶ ب بعد 

برگشتنم اونا ۱۲ و یک میان 

بعد اصن خانوادگی کار ب کسی ندارن😂 باباش خیلی مرد خوبیه مامانشم بی ازاره 

بعد حالا ببینمشونم انقد تو قیافه میرم اصن نگاه نمیکنم😂😂😂😂 شده حتی مسیرامون یکی بوده از در خونه تا پشت چراغ قرمز بغل هم بودیم اما من اصلااااااا نگاه نمیکنم

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
و گاهی میشود.. ناامید نباش ی روزی ی جایی ک فکرشو نمیکردی..میشه!

نخواست 

عیبی نداره خوشبخت باشه من یواشکی نگاهش میکنم

اره بفرس ببینم  اقا خیلی نارحتت شدم کاش گوشه ذهنشو مشغول کرده باشی ی روز پیامت بده

درخواست میدم پی ویت

باهاشون صحبتم کردی؟

بله 

حتی بهش گفتم اینهمه مدت برای ...... بود فروشندا بودم ولی داره زندگیشو میکنه

بله  حتی بهش گفتم اینهمه مدت برای ...... بود فروشندا بودم ولی داره زندگیشو میکنه

خیلی خوبه ک باهاش حرف زدی و چیزی ک توی دلت بود رو بهش گفتی

بنظرم زود کنار نزارش

گاهی اوقات بهش پیام بده حتی اگ نخوادت

ی روزی میرسه ک اون میاد سمتت

من همه اینا واسم اتفاق افتاده

واسه این میگم