2777
2789
عه سلام عزیزم 😍😂 به خوبیه شما گلم  اره ایشالله کارای دانشگاه جور دربیاد دوست دارم حداقل هفته ...

سلام به روی ماهت

چقدر خوبه هرشب همو میبینیم😍😂

حتما برو خیلی تاثیرگذار ولی مرتب برو رهاش نکن

نه من ژنم اینجوره😂

باز خداروشکر لاغریم

چندروز پیش رفتم شلوار بیرونی بگیرم از بس پاهام لاغره هیچ شلوار بهم نمیومد😔

🐈‍⬛
رفتن رو که میرم 😅آرزوم بود که بشه ، چرا نرم ؟ وقتی براش کلی سختی کشیدم  چرا بغض ؟ حالا درسته ...

بنظرم واسه اونایی که داخل کتاب بودن سخت نمیشه 

من خودم یکسال تو کتابخونه زندگی کردم واسه همون زیاد وابستگی ندارم 😐😅 

موفق باشی عزیزم 😍🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماهت چقدر خوبه هرشب همو میبینیم😍😂 حتما برو خیلی تاثیرگذار ولی مرتب برو رهاش نکن نه ...

نه اقااا برو چاق کن میخاییم بریم دانشگاه خوشگل باشیم 🤦🏻‍♀️🤣

راستی اوکی کردی انتخاب رشتتو ؟

بنظرم واسه اونایی که داخل کتاب بودن سخت نمیشه  من خودم یکسال تو کتابخونه زندگی کردم واسه همون ...

من از بچگی خودمم یه جورایی مستقل بار اومدم ، به هر حال پدر و مادرم شاغل بودن ،خودم یه جاهایی باید خودمو مدیریت میکردم ، سختیش کمتره ...

آره خوب ...من خودمم یه مدتی فقط برا غذاخوردن خونه ی خودمون بودم ، یه اتاقی که تو حیاط خونه مون هست ولی جدا هست از کل خونه زندگی میکردم ...تنهایی در کل برام سخت نیست 

ممنونم عزیزم ،همچنین شما❤😍

دخترم بزرگ شه کلا بچه هام بزرگ شن من سیر دلم بخابم،🥱🥱🥱🥱🤮

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

نامزد کنیم باهم وای بخدا یعنی  اون لحضه جلو هرکی که پیشم باشه سجده شکر میکنم

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
نه اقااا برو چاق کن میخاییم بریم دانشگاه خوشگل باشیم 🤦🏻‍♀️🤣 راستی اوکی کردی انتخاب رشتتو ؟

امروز کافی نت بسته بود

فردا حتما میرم

تو چی بلاخره تصمیمت چی شد؟

ای کاش هم دانشگاهی بودیم🥺😂

🤣🤣🤣

حق با توئه چشم🤣

🐈‍⬛