2777
2789

از الان غصه چندروز دیگه ک قراره تستم منفی بشه رو میخرم.هرماه بی بی چک منفی.و ضدحال.توروخدا دعا کنین برام شاید خدا روی شما رو گرفت و منو خوشحال کرد

سلام حسم میگه به خواسته ات میرسی به زودی

انرژی مثبت گرمی حس کردم از تاپیکت😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

همش نشستم غصه میخورم.میبینم چقد بقیه راحت باردار میشن و من همش در حال التماسم..میگم خدایا من حسود نیستم ولی بمنم بده بچه سالم.بچه های اوناروهم براشون نگه دار.الان چندساله دلم میخواد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد دغدغه و غضه آدما متفاوته ولی وجه اشتراک اینه که همه یه مشکل و غصه ای دارن... انشالله که به زودی ...

دلخوشی منم اینه عزیزم.بااینکه میدونم هربار نمیشه بازم امید دارم یه روزی بشه

فدات بشم عزیزدلم.بخدا جدی میگی ؟

باور کن یهو حسم گفت❤ خسته بودم اما گفتم بهت بگم بعد برم بخوابم 

شب بخیر 

دلت شاد😍

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
دلخوشی منم اینه عزیزم.بااینکه میدونم هربار نمیشه بازم امید دارم یه روزی بشه

انشالله که این بار میشه 

من اینقد هربار که به چیزی امیدوار شدم خورد تو ذوقم دیگه واسه هیچی خوش بین نیسم و الکی امیدوار نمیشم