2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جدید بود

جدید نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بجاش برو لیفت لثه کن با لیزر عوارض نداره حداقل

دو تا مورد جداست

ممکنه کسی دندوناش خوب باشه و بلند ولی لبخند لثه ای داشته باشه

اسی بوتاکس کن معجزه اس واقعا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دو تا مورد جداست ممکنه کسی دندوناش خوب باشه و بلند ولی لبخند لثه ای داشته باشه اسی بوتاکس کن ...

عهه یعنی مصنوعی نمیشه چهرم؟میترسم درد داشته باشه یا زشت شم😞

دو تا مورد جداست ممکنه کسی دندوناش خوب باشه و بلند ولی لبخند لثه ای داشته باشه اسی بوتاکس کن ...

اگ دندوناش درشت و بلنده اره لیفت لثه خوب نیس خیلی ولی بوتاکس روی عصب لب میخوره ریسکش زیاده

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰
عهه یعنی مصنوعی نمیشه چهرم؟میترسم درد داشته باشه یا زشت شم😞

نه خوب میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اگ دندوناش درشت و بلنده اره لیفت لثه خوب نیس خیلی ولی بوتاکس روی عصب لب میخوره ریسکش زیاده

فقط پیش دکتر متخصص جراحی فک و صورت باید انجام بده

عهه یعنی نکنم...آخه من زیاد زشت نیس بهم خودم حساس شدم میخندم لثه م معلوم بدم میاد

یعنی پیش این دکتر پوست نرم؟؟؟که تزریق اینا میکنن؟؟

متخصص باشه مشکلی نداره