مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اعتماد به نفس بالا .والا چند شب پیش داشتم مسابقه تلنت آمریکا و انگلیس رو میدیدم هیچ آدمی عملی نبود همه قیافشونو دوست داشتن از دماغ گوشتی و پهن و کج گرفته تا هیکلهای چاق ولی به خودشون رسیده بودن و بشدت خوشحال بودن .دنیا در حال پیشرفته اما ما ایرانیا چسبیدیم به دماغ بزرگ و کوچیک .از لحاظ علمی ثابت شده کسایی دماغشون بزرگه ریه های کوچیکی دارن و اونایی بینی کوچیک دارن ریه بزرگ با عمل تعادل این سیستم آفرینش بهم میخوره من یجایی کامنت گذاشتم تو اینستا ۶ نفر پزشک زیبایی کامنتتو لایک کردن