2777
2789

بنام خدا خیر

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون عمل تنها راهش اینه پول بدی من هرروز تعریف کنم بگم به به چه بینی کوچیکی 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اعتماد به نفس بالا .والا چند شب پیش داشتم مسابقه تلنت آمریکا و انگلیس رو میدیدم هیچ آدمی عملی نبود همه قیافشونو دوست داشتن از دماغ گوشتی و پهن و کج گرفته تا هیکلهای چاق ولی به خودشون رسیده بودن و بشدت خوشحال بودن .دنیا در حال پیشرفته اما ما ایرانیا چسبیدیم به دماغ بزرگ و کوچیک .از لحاظ علمی ثابت شده کسایی دماغشون بزرگه ریه های کوچیکی دارن و اونایی بینی کوچیک دارن ریه بزرگ با عمل تعادل این سیستم آفرینش بهم میخوره من یجایی کامنت گذاشتم تو اینستا ۶ نفر پزشک زیبایی کامنتتو لایک کردن