2777
2789
عنوان

مامانم خیلی پرخاشگره

109 بازدید | 13 پست

هر سوالی میپرسم با تندی جواب میده هرچی از دهنش در میاد بهم میگه کلا هیچ حرفی نمیزنیم مگه اینکه دعوا کنیم 

دلیلش خیانتای بابامه از هردوتاشون متنفرم این چه زندگیه برام ساختن 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

تقصیرباباته. سعی کن درکش کنی

درکش میکنم هیچی نمیگم میریزم تو خودم ولی از من یه دختر بچه افسرده پر از اضطراب ساختن که هر لحظه ارزوی مرگ میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تاپیکت را که خوندم میخواستم بگم یه مشکلی توی زندکیتون هست که مامانت این اخلاقو داره بعدش خودت گفتی خیانت.

مادرتو درک کن، داره زجر میبینه و اگر خیانت وسط باشه مقصر باباته. به خاطر شما و ابرو و شاید نداشتن جا بعد از طلاق مونده

درکش میکنم هیچی نمیگم میریزم تو خودم ولی از من یه دختر بچه افسرده پر از اضطراب ساختن که هر لحظه ارزو ...

میدونم. میتونین باهمدیگر خوش باشین.البته خیلی سخته. نمیتونی باباتو ببری مشاوره دست از کاراش برداره؟ مامانت ازاول همینجور بود؟ شایدبخاطر رفتاراش بابات اینکاروکرده

اول تاپیکت را که خوندم میخواستم بگم یه مشکلی توی زندکیتون هست که مامانت این اخلاقو داره بعدش خودت گف ...

درکش میکنم میفهمم خودم دلم از بابام پره ولی اون هرچی تو دلشه سر من خالی میکنه انگار با پای خودم اومدم تو این دنیا

میدونم. میتونین باهمدیگر خوش باشین.البته خیلی سخته. نمیتونی باباتو ببری مشاوره دست از کاراش برداره؟ ...

مامانم کلا بی مهره شاید تو قلبش دوست داشته باشه ولی هیچ وقت به زبون نمیاره کم حرفه 

زود عصبی میشه و قضاوت میکنه

بابام ذاتش خرابه ذات رو نمیشه درست کرد فقط از خدا میخام یه دردی بهش بده بشینه با دردش وربره زندگی مونو سیاه کرده

تمام تمرکزت رو بذار روی درست چون خانواده ای که خودت برای خودت میسازی مهمتره حتی اگه درآینده مجرد باش ...

بنظرت میشه؟ حتی موقع درس هم تموم فکرم پیش بابام و مامانمه نمیدونم شکایت اونارو پیش خدا ببرم یا شکایت خدارو پیش اونا

بنظرت میشه؟ حتی موقع درس هم تموم فکرم پیش بابام و مامانمه نمیدونم شکایت اونارو پیش خدا ببرم یا شکایت ...

اره میشه 

یکی از دوستام شرایط مشابه رو داشت 

دامپزشکی مشهد آورد 

ولی خب اون میرفت تو اتاقش 

گوشی میذاشت گوشش و درس میخوند 

یا میدونم اینو مدتی کتابخانه میرفت که از فضای خونه دور باشه 

بالا پشت بام و زیر زمین هم میگفت میرفته 

و درس میخونده 

اگر وضع مالی تون خوبه سالن مطالعه هم میتونی بری