نی نی یار عزیز اگر سرت خلوته بیا یکم باهم حرف بزنیم
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
تاریخ تولدت رو بگو همگی بیایم توی سایت برات جشن بگیریم عزیزم خوش میگذره
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
سلام خسته نباشید هرچند ما رو خسته کردید از اینهمه تبلیغات لااقل اون تبلیغ آخری پایین جایی که تایپ میکنیم رو نمیذاشتید اصلا ارزشی برای مخاطبینتون قائل نیستید حیف که تنهام و به هم صحبتی بعضی از دوستان نی نی سایتی احتیاج دارم واقعا سایتتون نماد توهین به کاربراست
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤ میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂
اون تبلیغ دندون واقعا چندشه هر وقت میبینم حالم بد میشه
سلام خسته نباشید هرچند ما رو خسته کردید از اینهمه تبلیغات لااقل اون تبلیغ آخری پایین جایی که تایپ می ...
اوپرا دان کن
برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤ میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂
بخدا نی نی یار شب خیلی مهربونه🤣همیشه برام سواله چرا بقیه فکر میکنن بداخلاقه
تاپیکهارو قفل میکنه ولی کاربریهارو قطع نمیکنه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چیچالم دالی آله؟🥺😂 من دخمل اوبیم🥺😂 (چیکارم داری خاله من دخترخوبیم)
وووش عسلم😍😘
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع