2777
2789
عنوان

نی نی یار شب رو تگ کنید برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 135 پست
نه

تاریخ تولدت رو بگو همگی بیایم توی سایت برات جشن بگیریم عزیزم خوش میگذره

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
میشه جواب سوال منم بدین، خطی از من اگر سوخته بشه، و من تعلیق بود ه باشم، اون خط به یکی دیگه فروخته ب ...

تا زمانیکه خودتون درخواست باز شدنش ندید تماس با ما باز نمیکنه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بفرمایید

سلام خسته نباشید هرچند ما رو خسته کردید از اینهمه تبلیغات لااقل اون تبلیغ آخری پایین جایی که تایپ میکنیم رو نمیذاشتید اصلا ارزشی برای مخاطبینتون قائل نیستید حیف که تنهام و به هم صحبتی بعضی از دوستان نی نی سایتی احتیاج دارم واقعا سایتتون نماد توهین به کاربراست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مرض نگیری توووو😂😂😂

چیچالم دالی آله؟🥺😂 من دخمل اوبیم🥺😂 

(چیکارم داری خاله من دختر‌خوبیم)

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

اون تبلیغ دندون واقعا چندشه هر وقت میبینم حالم بد میشه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
سلام خسته نباشید هرچند ما رو خسته کردید از اینهمه تبلیغات لااقل اون تبلیغ آخری پایین جایی که تایپ می ...

اوپرا دان کن

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
چنان میترکونه ضربتی که خودت بمونی 😐😐

بخدا نی نی یار شب خیلی مهربونه🤣همیشه برام سواله چرا بقیه فکر میکنن بداخلاقه

تاپیکهارو قفل میکنه ولی کاربریهارو قطع نمیکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یاد وقتایی افتادم ک معلم میومد روی خوش نشون میداد دانش اموزا دورش جمع میشدن کلی سوال میپرسیدن😄

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
چیچالم دالی آله؟🥺😂 من دخمل اوبیم🥺😂  (چیکارم داری خاله من دختر‌خوبیم)

وووش عسلم😍😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
بخدا نی نی یار شب خیلی مهربونه🤣همیشه برام سواله چرا بقیه فکر میکنن بداخلاقه تاپیکهارو قفل میکنه ول ...

من ازش سوال میپرسم کاربری میبنده🙄😐همین کامنتمم الان میبینه این اخر شماررم میبنده

اسی حسابی با نی نی یار حال میکنیا😂😂

دوسش دارم 🥰