2777
2789

سلام.خودش هرکدومو بهش پیشنهاد میدم میگه آره همین😁.اصلا مشخص نیست چی میخواد.البته به کشتی خیلی علاقه داره بردیمش خاته کشتی مربی گفت فعلا زوده.بین این دوتا کدومش بهتره؟پیشنهاد دیگه ای هم اگه دارید بفرمایید🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو از بچگی میبردن کلاس ژیمیناستیک چنان بدنم منعطف شد که هنوز که هنوزه خیلی انعطاف دارم و سر کلاس پیلاتس از خود مربی انعطافم بیشتره ناراحتم چرا نذاشتن ادامه بدم خیلی استعداد داشتم

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

اسی با  اجازت 

ژیمناستیک برای قد خوبه قدشونو نمیسوزونه؟ 

اسی ژیمناستیک بهتره به نظرم 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
ژیمناستیک و اسکیت اگه من بودم نمیبردم چون هنوز خیلی کوچیکه و ممکنه نتونه از خودش مراقبت کنه و آسیب ب ...

خب کلاسای سطح خودش میذارنش.همه یه سن هستن و مراقبت هم زیاد میشه ازشون.آخه اصلاااا کلاسای تمرکزی و نشستنی دوست نداره.از طرف دیگه کلا کلاس رفتنو دوست داره بخاطر همین گفتم ورزش