2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از شیر گرفتن

599 بازدید | 40 پست

خانوما دخترم ۲۳ ماهش میخوام از شیربگیرمش

ولی ترس استرس کل وجودم گرفته نمیزاره مانعم میشه میگم نکنه نشه نکنه نتونم نکنه خیلی اذیت بشه

شماها همین حس داشتید یا فقط منم ؟

اخه دخترم بیشتر وقتی میخواد بخوابه شیر میخوره و بین خواب چهار پنج بار بیدار میشه میگم اگه بیدار شد چکار کنم

.

خوابیدن رو پارو دوس نداره اب هم اگه نصف شب بدم نمیخوره خوراکی همینطور شیر پاستوریز ابمیوه هم اصلا نمیخوره په با چی ارومش کنم ؟ الا بلا فقط میمی 

.

( توروخدا کمکم کنید ) 

از تجربه هاتون بگید از خاطرتون بلکی من یکم جرعت پیدا کنم یادبگیرم

( راستی اینم بگم من یکسال نیم که بود یکی از سینه هام دیگه بهش ندادم شیرش خشک شد الان فقط از یکی شیر میخوره )

و اینکه صبر زرد خریدم اما تا الان امتحان نکردم باید اول بدونم چکار کنم که کم اذیت بشه چه جوری از شیر بگیرمش بعد امتحانش میکنم )

اگه بتونی زمان رو به عقب برگردونی ولی دلت نخواد چیزی رو عوض کنی میتونی بگی که خوشبختی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیر شب پسرمو ۸ ماهگی قطع کردم

وقتی ۲۲ ماهش هم بود به صورت تدریجی در عرض ۵ هفته شیدپرشو کم کردم تا یه یه وعده در روز رسید اون یه وعده هم طی چند روز که ساعت مشخصی نمیدادم حذف کردم 

منم دخترم همینجوری بود خیلی استرس داشتم یادمه

تلخک خریدم زدم

ظهر خوابش نکردم

شب ها روی دوشم بود و راه میرفتم تا بخوابه 

بیدار میشد میگفتم مامان گشنته شربت هست شیر هست موز هست میخوری میگفت نه

تا الان که سه سال و نیمشه بیدار میشه 

خیلی سخت بود

تازه بعدش مریض شد یادمه اسهال شده بود 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
کی شیر دادم که شیر گرفتن یاد داشته باشم تجربه از پوشک گرفتن و دارم

خوشبختانه از پوشک گرفتمش خیلی زود فقط موند شیر

اگه بتونی زمان رو به عقب برگردونی ولی دلت نخواد چیزی رو عوض کنی میتونی بگی که خوشبختی!!
شبا گرسنه نمیشد؟ بیدارمیشد؟  قبل از خواب چی بهش میدادیً؟

خیر گشنه نمیشد چون شام میخورد

شیر قبل خوابشو که میدادم مسواک میزدم براش بعد بازی میکردم یا رو پام میداشتم خوابش ببره 

چون از اولین دندونایی که در آورده بود بعد شیر مسواک میزدم عادت داشت که بدون اینکه می می تو دهنش باشه بخوابه

منم دخترم همینجوری بود خیلی استرس داشتم یادمه تلخک خریدم زدم ظهر خوابش نکردم شب ها روی دوشم بود و ...

گریه نمیکرد نصف شب ؟ چکارش میکردی