2777
2789
عنوان

این رژیم برای آب کردن چربی شکم پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 9830 بازدید | 24 پست
تغذیمو چجوری رعایت کنم؟ برنج و نون کم بشه یا نه

بله کم بشه..مقدار پرتویینتو بیشتر کن..ک میزانِ گرسنگیت با پرتویین برطرف بشه ن با نان و برنج..

ولی قطع..هرگز..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنظرم اونم داره لاغر میشه ولی میگم دیگه همه جات با هم لاغر میشه از جمله صورت و سینه 

اشکالی نداره صورتم همین الانم چربی نداره ولی من کامل قطع نمیکنم کربوهیدرات رو...چون یهویی لاغر شدن بده

اشکالی نداره صورتم همین الانم چربی نداره ولی من کامل قطع نمیکنم کربوهیدرات رو...چون یهویی لاغر شدن ب ...

من سیب زمینی و هویج و... توی غذاهام هست کربوهیدراتم صفر نیست ولی برنج سفید و نون با آرد سفید هیچ خاصیتی نداره

عزیزم من برای جوانسازی صورت و گردنم هایفو انجام دادم واقعا میتونم بگم بهترین نتیجه‌ای که میشد و گرفتم پوستم کامل ۱۰ سال جوون شده اگه بخوای میتونم شمارشو بدم بهت مشاورشم عالیه