2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دهم لکه بینی داشتم دوازدهم شدید شد الان موعد من دوازدهمه یا دهم

ماما ب من گفت اگه یک یا دوروز لکه بینی داشتی، جزو پریود حساب نمیشه.

و پریود میشه روزی ک خونریزی شدید و روان شده

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

فعلا نزن تا تکلیف خونریزیت مشخص بشه.. خودتو اذیت نکن

آخه چهار ماه پیش سقط کردم چون علایم حاملگی خیلی شدید بود دل درد و سینه وحالت تهوع داشتم اما این سری هیچی ندارم انگار ماهای پیش دهم پرود شد ماه مرداد ۷ بود  

۳روز همه چیز میخورم زعفران و دارچین بومادران ومریم گلی و داروی قاعده آور و اینکه خواهرم روزی چند دفعه میاد رو کمرم اگه پریودی بود میشدم مگه نه ،🥺

بالاخره بزنی منفی بشه هم خیالت راحت میشه اگر مثبت بشه هم یه فکری براش می کنی با توجه به شرایط خودت&n ...

هیچکس کنارم نیست شوهرم یه هفته رفته  زندان  خانواده من هم بفهمم جنگ میشه  بخدا خیلی تنهام از یه طرف غصه شوهر از یه طرف غصه ی این

فعلا نزن تا تکلیف خونریزیت مشخص بشه.. خودتو اذیت نکن

اگه تا حال تو اطرافیان کسی بوده که به روش خانگی سقط کرده باشه توروخدا بهم بگین سری پیش با کلی قرض سایتوتک خریدم الان ندارم دیگه بخرم ،😭

فقط سرزنش نکن که جلو گیری کنم سری پیش با پیش آب باردار شدم چون جلوگیری طبیعی میکردیم