2777
2789
عنوان

تجربه سفید شدن پوستم تو ۱۷روز + عکس

11143 بازدید | 22 پست

سلام بچهاا خوبین 

نمی‌دونم قبلن تاپیکای منو درموردع اینکه چیکار کنم پوستم روشن شه رو دیدین یا نه 

ولی میخام بگم که بلاخره ب ارزوم رسیدم و واقعن چند درجه روشن شده راستش هنوز دارم استفاده میکنم و تازه ی کرمم درحالع تموم شدنه و باید یکی دیگ هم استفاده کنم تا هم برنگرده و هم یکم بیشتر سفید شم ولی اینقد خوشحالم که نتونستم صبر کنم🥺😂

راستش من با این کرم ت همین سایت آشنا شدم ی تاپیکی هس که برا قبلن و یکی عینع من ازین که سفید شده بود خوشحال بود و این کرم و معرفی کرد 

اینم تاپیکش ولی متاسفانه این خانوم شماره ای نداده بود تا بقیه فک نکنن تبلیغ و درخواست دوستی منم قبول نکرد 

من بازم درموردع روشن شدن پوست تاپیک زدم که یکی از بچها گفتش ک ازین کرم استفاده کنم راستش منم دیگ واقعن تصمیم گرفتم ازش استفاده کنم و شماره اون کسی که این کرم و درست می‌کنه رو گرفتم و سفارش دادم الان ۱۷روزه ازون کرم استفاده میکنم و واقعن پوستم روشن شده 

اسم این کرم ،کرمه یشم هست 

پیشنهاد میکنم حتمن ازش استفاده کنید واقعن کرنش عالیه 

بچهایی ک فک میکنم تبلیغ باید بگم من شماره این خانوم و نمیدم تا فک نکنید تبلیغ هرجا این کرم و دیدین بخرین 

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس کرمو می خوام 

ببینم از این معجزه های اشغال تاکستانیه یا ن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من کرم نمیخوام بعدا ممکنه از جای معتبری نباشه   راهکاری داری مثلا تو خونه بتونیم انجام بد ...

میگن سیب زمینی مث وایتکس عمل میکنخ رنده کنی بزاری رو پوستت خودمم شنیدما یه بار زدم دیگ حوصلم نشد

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره)